fbpx

Bujiile defecte afecteaza functionarea motorului si determina necesitatea apelarii la serviciile de tractari auto

tractari auto non stop

Bujiile defecte sau necorespunzatoare pot afecta functionarea motorului intr-atat incat sa determine utilizatorii, soferii, proprietari ai autoturismelor sa apeleze la serviciile de tractari auto.

Defectele precum acceleratia lenta, pierderea puterii motorului precum si aprinderea greoaie a motorului si dificultatea la plecarea pe loc a masinii indica o defectiune a bujiilor ce trebuie remediata cat mai curand posibil. In caz contrar, contactarea numarului de telefon de pe AloTractari.ro este inevitabila.

Diagnosticarea unei bujii necorespunzatoare sau defecta inainte de a apela la serviciile de tractari auto

Inainte de apela la serviciile de tractari auto, orice proprietar al autoturismului orice sofer raspunzator de siguranta proprie precum si de siguranta celorlalti participanti la trafic trebuie sa acorde o mare importanta functionarii bujiilor. Bujiile reprezinta o componenta foarte importanta pentru aprinderea combustibilului in camera de combustie. Acestea sunt proiectate in asa fel incat sa transmita un semnal electric transmis de bobina de aprindere in vederea crearii unei scantei care aprinde amestecul de combustibil din interiorul camerei de combustie.

Pentru ca fiecare vehicul necesita un anumit tip de bujie realizat din materiale specifice si cu un decalaj desemnat de un mecanic in timpul instalarii, bujiile care sunt bune permit arderea eficienta a combustibilului, in timp ce bujiile necorespunzatoare sau defecte fac ca masina sa nu mai porneasca deloc, iar soferii sa fie nevoiti sa apeleze la serviciile de tractari auto non stop.

Tractari auto | tractari auto non stop | AloTractari.ro

tractari auto

Cele mai frecvente trei probleme provocate de bujiile uzate sau murdare

Prima si cea mai frecvent intalnita problema cauzata de bujiile uzate sau murdare este accelerarea lenta a autovehiculelor, fiind cauzata de sistemul de aprindere. Bujia este compusa din materiale care functioneaza impreuna pentru a produce scantei suficient de fierbinti astfel incat sa aprinda amestecul de aer combustibil cand materialele se uzeaza, iar eficienta bujiei este redusa, ceea ce poate reduce semnificativ acceleratia vehiculului.

O a doua problema cauzata de bujiile necorespunzatoare sau murdare este economia sesizabila a combustibilului, cresterea consumului de carburant care poate fi atribuita unei bujii uzate.

Cand bujiile uzate sau necorespunzatoare determina ca motorul sa nu mai functioneze corect, sa se deterioreze si sa functioneze in mod necorespunzator, emisiile de gaze de esapament cresc iar puterea motorului scade provocand lipsa economiei de combustibil.