Buget mic pentru casa de vis

17 august 2015
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

In cele mai multe cazuri, casele mici sunt mult mai accesibile pentru a fi construite si mai economice cand vine vorba de intretinerea ulterioara.

De asemenea, casele cele mai accesibile sunt cele compacte. In loc sa construiti o casa cu un singur etaj care se intinde peste tot lotul, luati in considerare o casa cu doua sau trei etaje. Casele mai inalte vor avea acelasi spatiu de locuit, dar acoperisul si fundatia vor fi mai mici. Totodata, sanitarele si ventilatiile pot fi mai putin costisitoare in casele cu mai multe etaje. Conform specialistilor de la www.hidroizolatii-conduraru.ro, termoizolatii si hidroizolatii casele cu mai mult etaje sunt de asemenea mai ieftine.

La casele supraetajate problema poate aparea pe viitor, cand costurile de intretinere pot fi mai mari, mai ales daca exista echipamente speciale precum schele, lifturi. Cel mai bine este sa analizati de la inceput care este cea mai echilibrata investitie.

Inainte de a alege un plan pentru noua casa, fiti atenti cat de mult spatiu este cel pentru care platiti. Aflati cat de mult din suprafata totala reprezinta spatii “goale”, cum ar fi garaje, mansard si izolari pereti.

Trebuie sa fiti foarte atenti si la alegerea mobilierului. Dulapurile din lemn masiv sunt elegante, insa exista modalitati mai putin costisitoare de a da bucatariei, biroului, baii si dormitorului un aspect elegant. Luati in considerare si rafturile deschise sau dulapuri din otel inoxidabil cu usi de sticla mata. Incercati sa fiti creativi sa folositi spatiile neocupate din casa, transformandu-le in ceva util sau folosindu-le ca spatii de depozitare pentru diferite obiecte pe care nu le folositi in permanenta.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram