fbpx

Budmat – in topul producatorilor europeni de acoperisuri

Astazi, tigla metalica a ajuns una dintre optiunile de succes folosite pentru acoperisuri din intreaga lume. Cu peste un sfert de secol de activitate, compania poloneza Budmat este recunoscuta azi la nivel global gratie solutiilor sale modulare pentru acoperisuri. Pe langa acestea, Budmat mai fabrica accesorii precum burlane, jgheaburi sau garduri. 

Garantia Budmat – estetica fara repros, consistenta in culoare, rezistenta si durabilitate 

De-a lungul anilor, Budmat a primit distinctii si premii precum:

  • Medaliat cu aur la MTP Budma 2014,
  • Premiul pentru cel mai bun acoperis in 2015 la Targul Budpragers Minsk,
  • Recomandarea Asociatiei Poloneze a Montatorilor pentru acoperisurile din tigla metalica,
  • Trofeul Casca de Aur la targul Interbud.
  • Două medalii de aur de la expoziția internațională de construcții Budma 2022 pentru Como si Iron Click

Iata cele mai populare acoperisuri modulare Budmat:

  1. Tigla metalica Bella Sara 

O tigla metalica ce integreaza o solutie brevetata, pentru a economisi resurse de orice fel – atat la transport, depozitare cat si la montaj. Viata acoperisului este garantata pentru multi ani. Prin ce se remarca? Pregatirea orificiilor de fixare din fabricatie scurtează timpul de instalare si permit imbinarea precisa a panourilor de tigla metalica. Tabla BudMat Bella Sara are un consum mai mic de material in cazul acoperisurilor complexe.

2. Acoperișul modular  Ferrara

Descopera acoperișul secolului XXI  – o foaie de tabla ce reprezintă până la 8 tigle tradiționale. Te vei indragosti de aspectul Ferrarei – 4 valuri inferioare și 5 vârfuri, ce iti aduc aminte de acoperișurile ceramice clasice. Ferrara este o elită printre acoperișuri!

3. Rialto

La fel ca toate celelalate solutii, si tigla metalica Budmat Rialto este brevetata – pregatirea orificiilor de fixare din fabricatie scurteaza timpul de montaj si permit imbinarea precisa a modulelor de tigla metalica. In plus, Rialto iti ofera tehnologie șic și …ultramodernă – un duet incredibil. Adăuga clasă fiecărei clădiri, cu cele 5 valuri inferioare și 5 valuri superioare. 

4. Invelitoarea metalica Venecja

Pionier al montajului rapid, Venecja ofera pana la 50 de ani garantie si a primit toate premiile de care vorbeam mai sus. Cu sistemul modular Venecja poti avea cel mai estetic acoperiș (disponibil in mai multe finisaje si culori), durabil  și sigur  pentru anii următori.  

Sistemele de tigla metalica Budmat îți vor proteja locuinta, cabana, blocul sau orice alt spațiu construit de ploaie, furtună, zăpadă, chiar și vânt puterni ; acestea se bucura de o garanție de chiar si pana la 50 de ani. Aceste acoperisuri au orificiile de fixare gata pregatite, inca din productie (nu va aparea pilitura metalica la montaj și oțelul nu se va mai încinge, prevenind aparitia ruginei); la montaj, foliile se autoregleaza și se castiga o imbinare și o etansare fără reproș! Sunt disponibile colectii atat cu aspect traditional, cat si modern. Este folosit otel german si scandinav, de cea mai buna calitate; se garanteaza liniaritatea culorii, indiferent de loturi.