fbpx

Bucura-te de mancat gemul si nu de preparatul gemul

O modalitate dulce si delicioasa de a consuma si conserva fructele pe tot parcursul anului este aceea de a pregati fructele la borcan sub forma de dulceata sau gem. Copilaria fiecaruia dintre noi era presarata cu arome diferite si gusturi dulci. Mamele si bunicile noastre pregateau tot felul de gemuri si dulceturi, din fel si fel de fructe pentru a umple camara pentru iarna. Chiar daca bucuria vine din lucrurile acelea marunte, de cele mai multe ori timpul nu ne mai permite sa facem o adunare de familie si sa pregatim dulceata pentru iarna. Astazi Duro face toata treaba pentru tine, tu trebuie doar sa te bucuri de gustul copilariei tale, nu trebuie sa mai muncesti pentru el, iar daca nu iti doresti sa pierzi intalnirea cu cei dragi, invita-i la o degustare de gemuri pentru patiserie de la Duro.

Pentru a putea face alegeri sanatoase pentru tine si familia ta este important sa stii totul despre gemurile si dulceturile pe care vrei sa le consumi, sau pe care intentionezi sa le cumperi. De aceea iti aducem la cunostinta toate detaliile despre gemurile Duro si despre unul dintre cei mai seriosi producatori de gemuri din Romania. Gemurile noastre traditionale sunt realizate cu iscusinta dupa o reteta provenita din mosi-stramosi, reteta care reuseste sa pastreze si sa imbine armonios parfumul, savoarea si autenticitatea piureului de fructe, proaspat culese de pe plaiurile noastre mioritice. Produsele Duro nu contin alergeni!

Daca vrei sa gusti gemurile noastre delicioase, ne poti gasi in supermarket-uri si hipermarket-uri ale lanturilor comerciale multintionale sub marcile diferitelor branduri, ex: Defne, D’Ale Gurii,etc;