Bucura te acum de oferta toamnei

Fie că vorbim de renovarea caselor sau de terminarea proiectelor noi începute în primăvară, compania VELUX România își dorește să susțină clienții aflați pe finalul etapei de construcții printr-o ofertă perfect adaptată toamnei: pentru fiecare fereastră de mansardă VELUX cumpărată împreună cu rama de etanșare în perioada 1 octombrie – 15 noiembrie 2013, clienții primesc câte un tichet cadou în valoarea de 100 lei!

“Pentru majoritatea românilor, cel mai mare vis este acela de a-și construi o casă iar noi ne dorim să-i susținem să-și finalizeze acum visul, fiindu-le alături prin oferta noastră! Și, de ce nu, sperăm că sfârșitul anului să-l petreacă în noua casă!”, a declarat Noemi Ritea, General Manager la VELUX România.

Pentru a intra în posesia tichetului cadou, clienții VELUX vor trimite pe adresa de mail campanie@VELUX.com sau prin poștă la adresa Brașov, str. Aurel Vlaicu nr. 40, o copie a facturii care atestă achiziția ferestrelor împreună cu ramele de etanșare și un cupon de campanie completat integral cu datele lor, disponibil pe velux.ro.

Campania” Bucură-te acum de oferta toamnei!” se desfăşoară la nivel naţional, în perioada 1 octombrie – 15 noiembrie 2013. Ferestrele de mansardă VELUX se pot achiziționa prin intermediul distribuitorilor autorizaţi VELUX din țară. Detaliile privind campania, regulamentul şi condiţiile de participare sunt disponibile în perioada de valabilitate pe site-ul www.velux.ro.