Buchete de trandafiri galbeni, felul tau de a spune „Multumesc!”

Buchete de trandafiri galbeni, felul tau de a spune „Multumesc!”

Mulți cred ca trandafirul galben este un semn al geloziei, de fapt acest lucru este adevărat în tarile germanice, acest lucru se datorează istoriei pe care o are aceasta floare. În urma cu sute de ani, în Anglia victoriana, trandafirul galben era trimis persoanelor acuzate de trădare a partenerului și de infidelitate. În zilele noastre acest lucru nu a rămas valabil în întreaga lume, chiar dacă la noi în tara părerile sunt împărțite, trandafirul galben are și o alta semnificație. Acesta reprezintă bucurie și prietenie, de aceea dacă ai nevoie de un cadou pe care sa îl oferi unei prietene în semn de apreciere pentru fiecare moment în care a fost alături de tine indiferent de împrejurări, alege buchete de trandafiri galbeni, un simbol al prieteniei platonice și a dragostei fata de persoanele apropiate.

Exista o mulțime de motive pentru care ai vrea sa oferi flori unei persoane. Fie în semn de recunoștință, pentru a mulțimi de faptul ca este lângă tine, in semn de felicitare pentru un lucru important pe care l-a realizat sau efectiv pentru a-i spune ca este special. Nu ai nevoie de un motiv anume pentru a face un cadou unei persoane apropiate pe care o apreciezi, însă dacă nu găsești un cadou simplu și de efect care sa aducă bucurie, un buchet de flori este exact ceea ce ai nevoie, de aceea Florăria de Vis îți oferă o mulțime de buchete de flori pe care sa le oferi tuturor celor pe care ii iubești și vrei sa le oferi o mica atenție.

Ce transmiti cand oferi trandafiri galbeni buchet

Cand alegi trandafiri galbeni buchet, sau orice fel de trandafiri, nu oferi doar florile ci si un mesaj important care se ascunde in petalele acestora. Probabil stii deja ca trandafirul rosu semnifica iubire, trandafirul alb este un simbol la puritatii si a inocentei, insa cat de multe lucruri stii despre ce reprezinta florile galbene ale trandafirilor. Probabil ca ai auzit si tu ca se spune despre trandafirul galben ca reorezinta gelozie, insa acest lucru nu mai este valabil de mult timp, cel putin nu in tara noastra si nici in alte multe parti ale lumii. Acest simbol a fost atribuit trandafirului cu floare galbena acum sute de ani, in epoca victoriana cand oamenii nu aveau dreptul sa isi exprime sentimentele liber, asa ca se foloseau de flori pentru a transmite anumite mesaje si sentimente. Daca oferirea unui trandafir rosu era un simbol al iubirii, primirea unui trandafir galben reprezenta gelozie si totodata si o acuzatie de infidelitate.

Din fericire, in zilele noastre lucrurile s-au schimbat mult, altfel nu ne-am mai putea bucura de frumusetea unui buchet de trandafiri galbeni. Acum un astfel de buchet de trandafiri transmite un mesaj plin de bucurie si energie pozitiva. De aceea este o alegere ideala pe care o poti face pentru evenimentele fericite, momentele care merita sarbatorite si ocaziile in care vrei sa transmiti multumiri unei persoane apropiate cum ar fi mama, sora, o colega sau o prietena. Poti alege un astfel de buchet si pentru sotie, mai ales atunci cand vrei sa o feliciti pentru un motiv anume, fie ca este vorba de o sarcina, fie ca este o reusita pe plan profesional. Chiar si cele mai mici momente merita sarbatorite, de fapt, nu ai nevoie de o ocazie ca sa oferi flori unei persoane pe care o apreciezi, o poti face oricand, ai sute de motive sa faci ziua cuiva mai buna.

Cauti florarie online Bucuresti?

Iti spun eu unde gasesti. Acceseaza www.florariadevis.ro, o florarie online Bucuresti unde poti gasi florile de care ai nevoie pentru fiecare ocazie importanta sau fiecare zi in care vrei sa iti exprimi sentimentele sincere fata de persoana iubita. Daca vrei flori pentru ziua mamei, flori de primavara sau buchete de trandafiri galbeni, le gasesti pe site. Floraria de Vis ofera transport gratuit pentru livrarea florilor in Bucuresti, deci ar trebui sa profiti de aceasta oferta si sa alegi cele mai frumoase buchete pentru mama, sotie, soacra sau o prietena. Alege buchetele de flori de care ai nevoie pentru aniversarile zilelor de nastere, cununie sau pentru a-ti lumina casa cu cateva buchete de flori proaspete si pline de culoare.