fbpx

Bucatarie greceasca la Splendid GO

Preparate cu iz mediteranean, printre cele mai cunoscute si iubite, bucataria greceasca de la Splendid GO iti pregateste souvlaki si gyros, pregatite cu lipii de casa, carne proaspata si sosuri delicioase. Retete autentice, traditionale grecesti te asteapta la Splendid GO si nu numai. Te invitam sa gusti din toate preparatele fast food, burger, shaorma, kebab si pizza, plus oferte de nerefuzat. Oferta 1+1 la burgerii de la Splendid GO, comanzi un burger si primesti unul gratis, sau oferta 3+1 gratis pentru burgeri, pizza, crispy si aripioare picante. Urmareste-ne pe toate retelele de socializare si fi la curent cu ofertele Splendid GO.

Splendid GO gateste astazi pentru tine! Daca si tu esti pasionat de bucataria greceasca, de spectacolul oferit de preparatele mediteraneene, te asteptam pe site-ul Splendid GO unde am pregatit pentru tine souvlaki si gyros, cu ingrediente de casa, proaspete si de cea mai buna calitate. Daca nu vreti sa pierdeti timpul in bucatarie, o solutie ideala este sa comandati de la Splendid GO preparate grecesti, gustoase, delicioase si spectaculoase. Iti stam la dispozitie cu serviciul food delivery Constanta, in fiecare zi, in intervalul orar 10:00-00:00, plus super oferte de nerefuzat.

Te invitam sa te indulcesti si cu unul din deserturile noastre, noi in meniu. Comanda 3 invartite de care vrei tu si noi iti oferim din partea casei o invartita cu mere. Intra pe site si comanda, iar noi iti livram in cel mai scurt timp, cu serviciul food delivery Constanta.