BTL Design impreuna cu Agora Grup propun un nou program de evenimente adresat administratiei publice locale

Bucureşti, 06.09.2012: Agentia BTL DESIGN si trustul Agora Grup lanseaza un nou program de evenimente care vor aduce ultimele solutii si informatii primariilor din Romania. Programul “Soluții pentru o administrație modernă și eficientă 2012” va fi un program de tip roadshow care se va desfasura in 4 editii regionale.
Prima editie care se va desfasura la Bacau in data de 20 septembrie va avea loc la Centrul de Afaceri si Expoziții “Mircea Cancicov”, incepand cu ora 10.00. Urmatoarele vor fi la Constanta in 27 septembrie pentru regiunea Muntenia/Dobrogea, la Baia Mare in 4 octombrie pentru regiunea Transilvania si la Craiova in 11 octombrie pentru regiunea Banat/Oltenia.
Temele abordate vor fi legate de nevoile esentiale pe care le au in acest moment administratiile publice locale: modernizare si eficientizare. Se va discuta in cadrul evenimentelor despre instrumente pentru dezvoltarea si eficientizarea activitatii administraţiei publice locale, finantari bancare si din fonduri europene, solutii de consultanta, solutii IT&C dedicate administratiei.
In calitate de invitati vor fi primari de comune, orase si municipii, specialisti si manageri din cadrul administratiei publice, reprezentanti ai guvernului si jurnalisti. In calitate de vorbitori au fost invitati reprezentanti ai companiilor private, bancilor, agentiilor guvernamentale si fondurilor de garantare. Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului impreuna cu Ministerul Administraţiei şi Internelor au fost invitate sa deschida aceaste conferinte datorita rolului foarte mare pe care-l au in activitatea administratiei publice locale.
„Cetatenii doresc servicii de calitate si mult mai eficiente de la administratiile publice locale. Dorim sa gasim impreuna, mediul privat cu cel institutional solutii eficiente pentru administratia publica locala, pentru cetatenii din Romania. Invitam toate firmele care au in portofoliu solutii dedicate administratiei locale sa se alature acestui demers pentru a prezenta audioriului o oferta cat mai completa ” a declarat Ion Radu, Managing Director BTL Design SRL.
Acest program de evenimente va fi moderat de reputatul specialist in managementul administratiei publice locale Cristian Anghel. Evenimentele vor organizate in parteneriat cu Asociatia Municipiilor din Romania (AMR), Asociatia Comunelor din Romania (AcoR) si Asociatia Oraselor din Romania (AOR).

Evenimentul este promovat cu ajutorul partenerilor media Ziare.com, PRWave, PRWave Directory, MediaLook, Agora News, IT Trends.

Despre Agora Group
Agora Group este un trust de presa specializat in tehnologia informaţiei, comunicaţii, afaceri şi distribuţie de carte straina si este prezent in piaţa publicaţiilor de IT&C din 1992.
In prezent, Agora Group deţine in portofoliu revistele: IT Trends, Digital Trends (ambele lansate in 2009), evenimentele: Conferinţele Regionale Agora, Conferinţele de Tehnologie Agora, Conferinţele de Soluţii Agora, mesele rotunde IT Trends, eLiberatica – conferinţa anuala pe tema Open Source Free Software, serviciul de distribuţie de carte straina Byblos şi portalul online cu serviciul de ştiri AgoraNews.
Detalii pe www.agora.ro

Despre BTL Design
BTL Design este lider in organizarea de programe de evenimente destinate mediului de afaceri road-show pe teritoriul Romaniei. In portofoliul nostru se regasesc mai multe programe de evenimente derulate din 2005: Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor, EUSol –Solutii europene pentru afaceri, Parteneriatul Public – Privat, instrument de lucru strategic pentru administratia publica locala, Modernizarea si Eficientizarea Administraţiei Publice Locale din Romania, Soluţii pentru administratiile locale in contextul crizei economice, Solutii pentru Dezvoltarea Durabila a Autoritatilor Publice Locale. Firme de renume din domeniul serviciilor financiare, telecom, IT&C, consultanta au ales sa-si promoveze solutiile in cadrul evenimentelor organizate de catre noi. Detalii pe www.btldesign.ro
Misiunea BTL Design este sa construiasca o interfata eficienta de comunicare intre furnizorii de solutii pentru mediului de afaceri si potentiali beneficiari ale acestora.

Contact:
Ion Radu
Managing Director
BTL Design
0216673801
Email: office@btldesign.ro
www.btldesign.ro