fbpx

Brico Dépôt iti pregateste casa de iarna

Zilele de toamna dau tonul amenajarilor si renovarilor ce iti pregatesc locuinta pentru intrarea in sezonul rece. Si pentru ca proiectele tale sa se incadreze in prognoza favorabila, Brico Dépôt te asteapta cu o gama esentiala de sisteme de incalzire si acoperisuri solide pentru o casa durabila.
Fii mester gospodar si mergi in perioada 24 septembrie -13 octombrie in depozitele din tara pentru a-ti achizitiona la pret de depozit sistemele de incalzire alternative: aeroterme de podea sau de perete, radiatoare cu halogen de 1200 W, radiatoare otel, convector cu functie de ventilatie, programator si control automat al temperaturii.
Totodata, pentru zilele friguroase Brico Dépôt propune o serie de modele de sobe si accesorii, din teracota, de bucatarie, focar fonta si seminee.
Iar ca locuinta ta sa fie complet pregatita pentru venirea iernii, la Brico Dépôt gasesti o serie de produse pentru termosisteme pe baza de vata de sticla, polistiren EPS, placi gips carton, pentru o izolatie corespunzatoare ce poate reduce transferul termic cu exteriorul de pana la 40%.
Sfatul specialistilor este sa finalizezi proiectul cu acoperisuri trainice, din sindrila bituminoasa, tigla metalica sau tabla zincata, captusite cu folie de izolatii impermeabile si sisteme de drenaj ce asigura o eficienta energetica sporita si un design exterior impecabil. Din 24 septembrie le gasesti in depozitele din toata tara si in catalogul bilunar de trafic, la preturi imbatabile.
O gradina cu accente de toamna? Catalogul din aceasta perioada aduce noutati la acest capitol si iti ofera produse sezonale, crizanteme, arbusti de Thuja, bulbi de flori, precum si unelte de gradina, aspirator frunze la Stop Pret.
Iar ca sa stii cum va fi vremea in constructii, poti descarca gratuit din Appstore sau Google Play aplicatia BRICODEPOT, utila pentru realizarea proiectelor de succes- un tool indispensabil pentru mesterii ce vor sa fie mereu informati despre produsele Stop Pret din catalogul bilunar, precum si despre articolele din gama permanenta.
* * * * *
Despre Brico Dépôt
Brico Dépôt a fost infiintat in 1993 in Reims (Franta). Are in prezent 118 magazine in Franta, 28 in Spania, doua in Portugalia si 15 in Romania. Brico Dépôt vizeaza in primul rand pasionatii DIY si constructorii profesionisti. Este bazat pe un format de pret scazut, care ofera clientilor produsele esentiale pentru DIY si proiecte de renovare, disponibile in cantitati mari, dar si pentru santierele de constructii.
Oferta Brico Dépôt Romania
 12.000 de produse esentiale pentru constructii si amenajari, dintre care 10.500 prezente in Catalog 2016
 Preturi mici si mentinerea calitatii produselor
 Disponibilitatea produselor
 Gamele de produse includ atat marci nationale, cat si marci proprii Brico Dépôt
 Deschis de luni pana sambata de la orele 08:00 – 21:00 si duminica de la 08:00 – 20:00
 Un format de depozit simplu si eficace pentru toti clientii

* * * *
Informatii utile:
 Brico Dépôt Baneasa: Soseaua Bucuresti-Ploiesti, nr. 42-44, sector 1, Bucuresti
 Brico Dépôt Pantelimon: Soseaua Vergului, nr. 18-20, sector 2, Bucuresti
 Brico Dépôt Orhideea: Calea Giulesti, nr. 1-3, sector 6, Bucuresti
 Brico Dépôt Militari : Autostrada Bucuresti-Pitesti, km 11-12, Bucuresti
 Brico Dépôt Pitesti: DN 65 B, sat Geamana, comuna Bradu
 Brico Dépôt Arad: Calea Aurel Vlaicu, nr. 299/6, Arad
 Brico Dépôt Oradea: Calea Aradului, nr. 62, Oradea
 Brico Dépôt Brasov: Calea Bucuresti, nr. 109, Brasov
 Brico Dépôt Ploiesti: Comuna Blejoi, km 6, Ploiesti
 Brico Dépôt Braila: Centru Comercial Braila Mall, DN 21, comuna Varsatura
 Brico Dépôt Calarasi: DN 21, nr. 3, Calarasi
 Brico Dépôt Constanta: Bulevardul Tomis, nr. 391, Constanta
 Brico Dépôt Drobeta: Bulevardul Alunis, nr. 43, 220118, Drobeta-Turnu Severin
 Brico Dépôt Focsani: Calea Moldovei, nr. 32, 620157, Focsani
 Brico Dépôt Suceava: Calea Unirii, nr. 22, Burdujeni, in incinta Iulius Mall