fbpx

Brico Dépôt aniverseaza un an de succes pe piaţa de bricolaj din România cu deschiderea a şase noi depozite

Un an încununat de succes

14 martie 2014 – Brico Depot inaugurează primele două depozite în Orhideea şi Pantelimon, zone cu trafic intens din Bucureşti. Pe parcursul anului trecut, procesul de transformare al magazinelor Bricostore în depozite Brico Dépot a continuat într-un ritm alert, dar concis. Într-o singură zi, pe data de 17 octombrie, specialistul în bricolaj a adus şase magazine Bricostore sub sigla Brico Dépôt, totalizând un număr de opt depozite în Romania.

« 2014 a fost un an în fortă. Succesul înregistrat de primele două unități deschise în Orhideea și Pantelimon, ne-au dat încrederea necesară dezvoltării lucrărilor într-un ritm susținut. Pe 17 octombrie, într-o singura zi, am inaugurat șase depozite, în urma unui proces de transformare care a durat mai puțin de doua luni », a declarat Patrick Papot, Director General Delegat Brico Dépôt.

13 martie 2015 – Deschiderea a șase depozite noi

Pentru începutul de an și debutul sezonului de bricolaj, Brico Dépôt anunţă deschiderea oficială a magazinelor situate în Constanţa, Călăraşi, Brăila, Drobeta Turnu Severin, Suceava şi Focşani. Noutatea pe care acest val de transformări o aduce este faptul că depozitele au rămas deschise pe toată durata lucrărilor de reamenjare, cu scopul de a facilita continuitate și eficiență clienților care sunt în căutarea unor soluţii pentru proiectul lor de construcţie, dar și pentru a le oferi posibilitatea de a-și face cumpărăturile într-un ambient favorabil.
Cele şase depozite completează seria de magazine achiziţionate în 2013 şi amenajate după structura de succes a Brico Dépôt.

« Suntem aproape de finalizarea tuturor unităților achiziționate anul trecut. După un an intens, desfășurat într-un ritm de muncă alert, în care fiecare angajat și colaborator și-a adus contribuția personală, am reușit să tăiam panglica a 14 unităţi Brico Dépôt situate în Capitală şi în ţară. Este o experienţă unică! Suntem cu adevărat mândri că am reuşit să implementăm un concept nou şi inovator, dar şi un vocabular specific profesioniştilor în bricolaj, într-o perioadă atât de scurtă. Le mulțumesc tuturor angajaților și colaboratorilor pentru implicare, dar mai ales pentru profesionalismul de care au dat dovada și îi invitam pe locuitorii acestor orase să descopere universul Brico Dépôt», a declarat Patrick Papot, Director General Delegat Brico Dépôt.

Modelul de business Brico Dépôt are la bază patru concepte esențiale prin care îşi exprimă unicitatea pe piaţa de bricolaj:

1) Volume și autoservire
2) Prețuri mici în fiecare zi
3) Comerț subliniat de produse « Arivaj »
4) Unități de tip « depozit »

Traseul în depozite este organizat în jurul a trei poli importanţi: materiale de construcții şi renovare, amenajări interioare şi unelte necesare pentru realizarea lucrărilor.
Brico Dépôt se adresează atât clienților profesionisti, cât și amatorilor în bricolaj. Cu toate acestea, clientul frecvent Brico Dépôt deține o experiență peste media bricoleur-ului obișnuit.

Brico Dépôt, deţinut de compania britanică Kingfisher, operează în prezent în 14 puncte comerciale din Romania: trei în București – Pantelimon, Orhideea și Chiajna, și 11 magazine deschise în țară: Ploiești, Pitești, Brașov, Arad, Oradea, Suceava, Focșani, Brăila, Drobeta Turnu Severin, Călărași și Constanța.
În fiecare din cele 14 magazine clienţii vor gasi esenţialul pentru proiectul lor de construcţii, în fiecare zi, începând cu ora 07:00.

* * * * *

Note către editori

Despre Brico Dépôt

Brico Dépôt a fost înființat în 1993 în Reims (Franța). Are în prezent 114 de magazine în Franța, 28 în Spania, 15 în România și 2 în Portugalia. Brico Depôt vizează în primul rând pasionaţii « do it yourself » și constructorii profesionişti. Este bazat pe un format de preț scăzut, care oferă clienţilor produsele esențiale pentru amenajarea locuintei și proiecte de renovare, disponibile în cantităţi mari, dar şi pentru şantierele de construcție.

Despre Kingfisher plc

Kingfisher plc este cel mai mare grup de retail de home improvement din Europa și al treilea ca mărime la nivel mondial, cu 1134 de magazine în nouă țări din Europa și Asia. Principalele sale branduri de retail sunt B&Q, Castorama, Brico Dépôt și Screwfix. Kingfisher operează de asemenea brandul Koçtaș, o colaborare de 50% în Turcia cu Grupul Koç.

Oferta Brico Dépôt România

 10.500 produse esenţiale pentru construcţii şi amenajări interioare
 Dedicat meşterilor şi profesioniştilor
 Preţuri mici şi menţinerea calităţii produselor
 Disponibilitatea produselor şi autoservire imediată
 “Arivaj” – produse care se găsesc în cantităţi industriale, la preţuri sub media pieţei

 Formatul depozitelor prietenos şi uşor de parcurs, este organizat în trei zone principale: materiale de construcție şi renovări, amenajări interioare şi unelte necesare pentru realizarea lucrărilor.

* * * *

Informaţii utile:

Brico Dépôt Pantelimon: Şoseaua Vergului, nr 18-20, sector 2, Bucureşti
Brico Dépôt Orhideea: Calea Giuleşti, nr 1-3, sector 6, Bucureşti
Brico Dépôt Militari: Autostrada Bucureşti – Piteşti Km 11-12 Bucureşti
Brico Dépôt Ploieşti: DN 1 Km 6 Blejoi, Ploieşti
Brico Dépôt Braşov: Calea Bucureşti nr 109 Braşov
Brico Dépôt Piteşti: Comuna Bradu, Sat Geamăna, DN 65B
Brico Dépôt Arad: Calea Aurel Vlaicu, nr 299/6 Arad
Brico Dépôt Oradea: Calea Aradului, nr 62 Oradea
Brico Dépôt Drobeta Turnu-Severin: Bulevard Alunis Nr.43
Brico Dépôt Brăila: Sat Vărsătura, Str Principală, Nr.4A, DN21
Brico Dépôt Focșani: Calea Moldovei, Nr. 32, Focșani
Brico Dépôt Suceava: Calea Unirii, Nr. 22, Burdujeni

Brico Dépôt Călărași: Prelungirea Sloboziei, Nr. 17A
Brico Dépôt Constanța: Bulevardul Tomis, Nr. 401

Deschis de luni până sâmbătă între orele 07:00 – 21:00 şi duminica între orele 09:00 – 19:00

* * * *

Contact PR:

Ruxandra Vasile Managing Partner // Pure Media Solutions
Tel 0736.616.600 [email protected]