Bratarile – trendul barbatilor in 2019

Dacă în trecut exista o concepție conform căreia ceasurile de mână erau singurele accesorii ce se pretau a fi purtate de către bărbați, în prezent noi tendințe și-au făcut apariția, completând tot ceea ce înseamnă stil și garderobă masculină.

Surprinzător sau nu, bărbații încep să aibă tot mai multă grijă de imaginea lor. A fost înțeleasă de ceva vreme ideea că era nevoie de o schimbare în ceea ce privește vestimentația și accesoriile ce definesc stilul masculin. Brățările au început să câștige o tot mai mare popularitate astfel, devenind acele accesorii îndrăgite din ce în ce mai mult de bărbați și care pot reprezenta elementele ce completează o ținută reușită.

Probabil toate femeile sunt de acord cu un fapt: imaginea spune foarte multe despre un bărbat și cu atât mai atractiv va fi cel care este atent la modul în care se pune în valoare prin vestimentație, prin accesorii și prin felul în care se poartă.

Schimbarea concepției menționate anterior începe cu gama de bratari barbati. Există numeroase atuuri care le recomandă, însă pentru a afla mai multe detalii am apelat la reprezentanții magazinului online Bwjy.ro.

De ce să alegi brățări ca si accesoriu?

Motivele sunt expuse în rândurile următoare, conform cu ideile transmise de cei de la BWJY.ro. Având în vedere faptul că brățările sunt specialitatea lor, iată de ce acestea pot fi accesoriul perfect, potrivit oricărei ținute.

Bratarile sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate. Fie că sunt din frânghie nautică, din piele sau combinații ale acestor două materiale, brățările de la BWJY se remarcă prin calitate.

Se aliniază perfect cu tendințele. Conform anumitor păreri, brățările s-ar potrivi mai mult cu sezonul primăvară-vară. După cum ne explică însă reprezentanții BWJY, eleganța și stilul lor unic sunt elemente apreciate oricând.

Pot reprezenta o idee foarte bună de cadou. Întrucât sunt în trend și au această putere de a scoate din anonimat orice ținută într-un mod plăcut, aceste brățări pot fi un cadou cu totul special pentru un bărbat stilat.

Sunt foarte rezistente. Mulțumită materialelor din care sunt confecționate, dar și a controlului atent al calității, brățările de la BWJY reușesc să treacă cu brio testul timpului. Materialele folosite sunt rezistente la apă, sistemele de închidere de asemenea, tocmai pentru ca purtătorul să se poată bucura de aceste accesorii pentru o perioadă cât mai îndelungată.

Povestea brățărilor din frânghie nautică de la BWJY

Totul a pornit, se pare, de la dorința de a mulțumi publicul care apreciază accesoriile handmade realizate din produse și materiale combinate într-un mod ideal, pentru un nivel calitativ de top.

Colecțiile de brățări BWJY sunt realizate din frânghii nautice, piele sau combinații ale acestor două materiale. Împletiturile și elementele decorative inedite, alături de închiderile marcate reprezentativ cu ancore fac ca aceste brățări să fie unice și să confere oricărei ținute un plus de autenticitate și originalitate.

Brățările BWJY sunt handmade. Toate produsele trec printr-un proces riguros de verificare și control al calității, pentru ca design-ul și rezistența să rămână tot timpul emblemele brand-ului.

O notă de nou, de original; modele create special pentru cei care vor să impresioneze printr-un stil deosebit; brățări realizate din materiale calitative și rezistente; brățări de tip statement, care pot spune ceva despre personalitatea purtătorului – toate aceste elemente sunt mai mult decât suficiente pentru ca gama de brățări din frânghie nautică să fie considerată o opțiune de avut în vedere, un „must-have’ al garderobei masculine în acest an.