fbpx

Bratarile Manuel Zed din piele de piton in magazinele You amp;Me

De acum, in magazinele You&Me puteti gasi, pe langa bratarile din materiale clasice, o gama variata de bratari din materiale neconventionale, cum sunt bratarile din piele de piton de la cunoscutul brand italian Manuel.Zed. Indragit cu precadere de adolescenti si tineri, pentru ca se adreseaza direct gusturilor lor si le pune in valoare personalitatea, brandul Manuel.Zed propune si inedite bratari din piele de piton, elegante si, in acelasi timp, exotice si extrem de moderne.

In culturile orientale, sarpele este simbolul vietii, al intelepciunii, fiind asociat cunoasterii profunde a lumii si, nu in ultimul rand, frumusetii feminine. Asadar, nu este deloc intamplator ca nenumarate accesorii feminine de lux, de la posete la bratari, sunt realizate astazi din piele de sarpe. In tarile din sud-estul Asiei, prinderea reptilelor este considerata o meserie straveche, data fiind diversitatea extraordinara de specii de reptile din zona. Din cele mai vechi timpuri, tabacarii locali prelucreaza pielea diferitelor specii de serpi, din mainile lor iesind produse deosebite. “Regina” incontestabila in domeniu ramane pielea de piton. Datorita dimensiunilor exceptionale ale acestui “gigant catarator” – pitonul poate atinge pana la 11 metri lungime -, prelucrarea pielii de piton este considerata cea mai eficienta si mai rentabila.
Pielea de piton este remarcabila prin elasticitatea si prin desenul cu totul unice. Cand vorbim despre pielea de sarpe, trebuie sa precizam ca, in natura, nu exista doi serpi care sa aiba pielea decorata cu aceleasi desene. Este tocmai ceea ce face ca articolele fabricate din piele de sarpe sa fie unicat. In ciuda elasticitatii si finetii sale, pielea de piton este chiar mai rezistenta decat pielea de bovina sau de porc. Faptul ca brandul Manuel.Zed a inclus in portofoliul sau si bratari din piele de piton confirma, o data in plus, maiestria neintrecuta a regiunii Toscana in prelucrarea pielii de sarpe. Toscana concentreaza pe teritoriul ei cele mai importante si mai cunoscute ateliere de tabacire a pieilor exotice din intreaga lume. Calitatea prelucrarii si elementele originale de design fac ca pieile exotice care ies din atelierele Toscanei sa serveasca la realizarea unor produse dintre cele mai exclusiviste.
Ornate cu ametist, crisolit sau cristale multicolore, prevazute cu inchizatoare din zirconiu, bratarile Manuel.Zed din piele de piton sporesc farmecul si senzualitatea oricarei tinute, fie ea casual, office sau de seara. Pentru a va bucura de frumusetea acestor bratari un timp cat mai indelungat, va sugeram sa tineti seama de cateva sfaturi simple. Evitati sa varsati lichide sau sa udati in orice fel suprafata din piele, pentru ca pielea de piton, ca orice piele naturala, absoarbe lichidele. In cazul in care s-a udat, lasati bratara sa se usuce natural, departe de orice sursa de caldura. Nu curatati pielea de piton cu produse de curatare, pentru ca riscati sa o deteriorati. Daca bratara si-a modificat aspectul, stergeti delicat pielea cu un material moale, usor umezit.
La noi, bijuteriile Manuel.Zed se gasesc in magazinele You&Me.

Adresele magazinelor You&Me:
UNIREA SHOPPING CENTER
P-ta Unirii, nr. 1, Sector 3, Bucuresti; Tel: 0727.223.288
BUCURESTI MALL
Calea Vitan, nr. 55-59, Sector 3, Bucuresti; Tel: 0727.223.287
PLAZA ROMANIA
Bd. Timisoara, nr. 26, Sector 6, Bucuresti; Tel: 0727.223.289
ELIANA MALL
Str. Bazaltului, nr. 2, Brasov; Tel: 0727.223.285
UNIREA SHOPPING CENTER
Bd. Garii, Brasov; Tel: 0727.223.291