Bratari Fossil: gama diversificata doar pe B mall

Deținătorul unuia din cele mai populare brand-uri din Statele Unite ale Americii, Fossil Inc. distribuie la nivel internațional ceasuri fashion, bijuterii, articole din piele, ochelari de soare și alte produse.

Compania a fost fondată în 1984 în Dallas, Texas, SUA. Grupul Fossil distribuie ceasuri sub următoarele brand-uri: FOSSIL, ADIDAS, BURBERRY, DIESEL, DKNY, EMPORIO ARMANI, MICHAEL KORS și MARC by MARC JACOBS.

Fossil s-a dezvoltat rapid în anii ’80 datorită design-ului ceasurilor ce se inspiră din stilul anilor ’30, ’40 și ’50, atât că imagine de produs, cât și că promovare. După ce s-a bucurat de un succes enorm în America, Fossil intră și pe piețele internaționale cu o gamă largă de produse. Fossil ceasuri este acum prezent în peste 50 de țări. Piețele europene aducând cea mai mare creștere globală pentru Fossil Inc.

În fiecare an sunt lansate două colecții noi, în primăvară și toamnă, în sincron cu colecțiile de ceasuri. De asemenea, sunt lansate și colecții tematice, cum ar fi cele speciale de vară sau edițiile limitate distribuite pe piață cu ocazia unor evenimente speciale (Valentine’s Day).

Slogan: WHAT VINTAGE ARE YOU?

Doar pe B-mall gasesti brățări Fossil la preturi exceptionale, in comparatie cu alte magazine online.

###