Brandul Mathilde a lansat noua colectie de iarna

mathilde

Pentru sezonul rece suntem mereu pregatiti sa adaugam straturi de haine. Dar nimic nu este ales la intamplare. Asadar Mathilde, brandul renumit deja in randul celor care au preferinte atipice in materie de articole vestimentare, propune o colectie noua, fresh si desigur in stilul caracteristic, cu piese originale si reinterpretate prin viziunea unica specifica brandului.

Nimic nu este banal sau simplu pare sa fie deviza aici, intrucat fiecare piesa din noile aparitii, regasite in cadrul paginii oficiale www.mathilde.ro, are o abordare de design nemaintalnita – asimetrie la multe dintre piese, combinatii de texturi si materiale, croi ce combina de asemenea tipare diverse.

Pardesie, pelerine si bolerouri

La acest capitol Mathilde exceleaza cu materiale matlasate, impermeabile, cu fas sau catifea. Nou, nimic nu se rezuma la simplu. Este preferat spre exemplu pardesiul in tipar clos, feminin si seducator, cu accent pe zona taliei. Catifeaua este completata de motive florale, aplicatii lucrate manual, iar in materie de bolerou tricotul este preferat.

Poncho-ul este iarasi o propunere de sezon, prin stiluri ce aduc in lumina atractia pentru carouri si alte detalii delicate – ciucuri, flori brodate.

Bluze

La fel de necesare si in sezonul de iarna, bluzele propuse in cea mai noua colectie Mathilde aduc o nota de eleganta, sunt perfecte pentru stilul office de asemenea si au in principal atentie pentru dantela, insertii satinate sau voal, cu zone transparente si linii largi la maneci. Motivele florale nu lipsesc nici acum, fiind atent lucrate si aplicate.

Rochii

Volanele, catifeaua, contrastele sunt repere pentru piesele vestimentare din aceasta categorie. Bumbacul, lycra sau vascoza sunt printre materialele cel mai adesea folosite. Croiurile se axeaza in principal pe feminitate, pe forme, lungimi si suprapuneri, cu volum sau accent de culoare – acolo unde florile sunt aplicate.

Sunt ideale si pentru acesta ultima perioada a anului cand un lung sir de petreceri incepe sa se impuna. Sunt tinute elegante, altele casual, sunt bine gandite astfel incat sa transpuna purtatoarea intr-o altfel de lume si sa o scoata in evidenta prin delicatete, feminitate, prin stil deloc comun.

Intreaga colectie se regaseste in cadrul paginii oficiale, mathilde.ro.