fbpx

Brandul de moda MOTIVI își consolideaza poziția în sud estul țarii

“Încă de la intrarea noastră în România, în 2004, am știut că această țară va fi una dintre piețele pe care ne vom dori să ne întărim poziția datorită asemănărilor dintre consumatorii de aici și cei din Italia atunci când vine vorba de modă. Acesta este și motivul pentru care începând cu această vară ne-am intensificat activitatea de business prin inaugurarea unor noi locații în diferite orașe din România, menite să scoată în evidență moștenirea culturală și stilul italian, existente în ADN-ul brandului nostru”, a declarat Luigi Ferraro, International development Manager și Retail Manager Miroglio Fashion SRL, Italia.

Magazinul din Constanța, din City Park Mall, s-a deschis în urma unei investiții de aproximativ 150.000 Euro. Până la mijlocul lunii septembrie 2016, MOTIVI are în plan inaugurarea altor noi locații în țară, după cele deja avute în Timișoara (din centrul comercial Shopping City) și în Cluj Napoca (Iulius Mall).

Pe lângă aceste acțiuni, Miroglio Fashion are în plan deschiderea unui magazin online și creșterea numărului de locații în sistem de franciză, ca parte a procesului de expansiune în România și de consolidarea poziției sale în regiune prin redeschiderea magazinului din Bulgaria și prin introducerea unor noi brand-uri în magazinul MOTIVI din Republica Moldova (Chișinău).

În prezent, brandul are 16 magazine în țară, dintre care 14 proprietate și 2 francize (București, Timișoara, Constanța, Cluj-Napoca, Iași, Suceava, Bacău, Arad, Ploiești, Pitești, Târgu-Mureș), are 90 de angajați și urmează să se extindă prin deschiderea unor magazine noi sau prin relocări, punând accentul pe îmbunătățirea vizibilității și experienței clientului.

Lanțul de magazine de îmbrăcăminte MOTIVI deține peste 400 de unități în 32 de țări și a fost creat în 1993 ca un brand de modă dezvoltat sub conceptul de fast fashion. MOTIVI reprezintă stilul și designul italian, pasiunea pentru modă și dorința de a inova, de a da tonul celor mai importante tendințe din fashion. Brandul MOTIVI face parte din Miroglio Fashion, unul dintre cei mai importanți retaileri de fashion din Italia. Miroglio a pornit în 1884 ca magazin de textile în orașul Alba din nordul Italiei, iar, în prezent, compania a crescut la o rețea de 1.300 de magazine monobrand în întreaga Europă, dar și în celelalte continente.