fbpx

Brandul ALISIA ENCO lanseaza colecția de pulovere brodate

ALISIA ENCO, brandul de cămăși și îmbrăcăminte business dedicat femeilor în afaceri, sărbătorește Ziua Națională a României prin lansarea unei colecții de pulovere brodate cu motive tradiționale. Noile modele vestimentare completează colecția de cămăși cu broderie din gama ”Tradiționale”, lansată în 2015.
“Motivele tradiționale românești reprezintă pentru noi o sursă de inspirație, fiind detalii discrete, dar care adaugă un plus de eleganță ținutelor. Gama de cămăși brodate din colecția ”Tradiționale” se bucură de succes, atât pe piața locală, cât și internațională. Ne-am dorit să completăm această colecție cu pulovere brodate, inspirate din frumusețea motivelor românești. Noua colecție combină cu succes elementele folclorice cu sobrietatea ținutelor business specifice anotimpului rece”, explică Alice Botnarenco, fondator ALISIA ENCO, despre motivația și sursa creativității din spatele acestei lansări.
Prin noua colecție de pulovere brodate, brandul ALISIA ENCO dorește să îmbogățească ținutele vestimentare purtate în mediul de afaceri, punând accent pe versatilitate și pe creativitate. Puloverele sunt brodate cu grijă, păstrând în același timp elementul cheie al brandului, asupra căruia nu s-a făcut nicio concesie – calitatea țesăturii. Toate cele trei modele de pulovere disponibile reprezintă o continuare a motivelor colecției de cămăși “Tradiționale”: hora, trifoiul și floarea de mai, de această dată, în ton cu sezonul rece.
Puloverele din noua gamă sunt confecționate integral din material natural de înaltă calitate – lână italiană de oaie. Modelele disponibile se găsesc în trei variante cromatice – roșu, bleumarin și crem și se închid cu nasturi, în partea din spate.
Blogul EMPOWER by ALISIA ENCO, s-a lansat pentru toate femeile active, ca un spațiu cultivat și stylish, ce își propune să inspire cu ținute potrivite oricărui sezon, cu locuri spectaculoase sau spații perfecte pentru o întâlnire dimineața, la cafea, cu tips & tricks despre haine, materiale și atitudine!
Toate articolele create de brandul ALISIA ENCO sunt fabricate în România. În prezent, piesele vestimentare și accesoriile ALISIA ENCO sunt comercializate exclusiv în cadrul magazinului online ALISIA ENCO. Livrarea produselor se realizează oriunde în lume, iar transportul în România este gratuit.

###

Despre ALISIA ENCO
Brandul ALISIA ENCO a fost fondat în anul 2014 de către antreprenoarea Alice Botnarenco, din dorința de a oferi tuturor femeilor oportunitatea de a se exprima fără restricţii, prin intermediul unor articole vestimentare creative. ALISIA ENCO oferă o varietate de articole dedicate femeilor în afaceri, elementul cheie al brandului fiind cămașa.
Colecțiile, articolele de îmbrăcăminte și accesoriile ALISIA ENCO sunt disponibile exclusiv în cadrul magazinului online ALISIA ENCO.