Boxe active – avantaje și criterii de alegere

boxe active

Investiția într-un sistem audio se dorește a fi eficientă pe termen lung, iar din acest motiv, înainte de a achiziționa produsele trebuie să acordăm o atenție sporită unui proces de documentare temeinică.

Pentru ca un sistem de sonorizare să fie complet funcțional, ar trebui să îndeplinească anumite atribute calitative. Boxele se numără printre elementele cele mai importante, datorită rolului major pe care îl îndeplinește în ceea ce privește propagarea sunetului.

Cum alegem cele mai bune boxe profesionale

Dacă te afli în căutarea unor incinte acustice care să întrunească cele mai mari exigențe ale calității, ar trebui mai întâi să inspectezi îndeaproape piața de profil. Dar care sunt criteriile de care ar trebui să ții cont? Iată ce aspecte ar trebui să iei în considerare pentru a te asigura că vei opta pentru varianta ideală:

  • Prețul

Bugetul este principalul criteriu care poate influența decizia de cumpărare, însă nu este singurul factor pe care ar trebui să îl avem în vedere. Știm că prețul nu este un indicator al calității în anumite cazuri. Pe de-o parte, pe piața de profil se pot găsi anumite produse ce au costuri ridicate, dar care să nu merite efortul financiar. Pe de altă parte, pot exista o serie de articole la prețuri accesibile care să ofere garanția calității.

  • Scopul utilizării

Un alt criteriu ce te poate ajuta în procesul de selecție este scopul pentru care îți dorești să cumperi boxele. În cazul în care deții un local și organizezi seri de karaoke și concerte sau dacă faci parte dintr-o formație, atunci ar trebui să înclini mai mult către varianta achiziționării unui sistem de boxe active în detrimentul celor pasive. Iată câteva avantaje pe care pot oferi utilizarea unor incinte acustice de calitate superioară:

  • Amplificare încorporată;
  • Sincronizare perfectă;
  • Sunet puternic și bine acordat;
  • Performanță acustică.
  • Specificațiile și detaliile tehnice

Nu în ultimul rând, acest factor este unul decisiv în cadrul procesului de achiziție. Tocmai din acest motiv, nu ar trebui să neglijăm acest aspect sau să îl tratăm cu superficialitate. Până la urmă, calitatea boxelor active sau pasive este conferită, în primul rând, de specificațiile și detaliile tehnice, iar mai apoi de brand.

Sunet excelent de la Sound Stil

Dacă ai nevoie de boxe active profesionale, atunci ai putea să apelezi la Sound Stil, unul dintre magazinele specializate în domeniu. Produsele se remarcă prin calitate, inovație și prin tehnologia futuristă, iar stocul este în permanență actualizat.

Înființată în anul 2001, compania Sound Stil distribuie echipamente profesionale de sunet, lumini și instrumente muzicale. Din dorința de a oferi celor pasionați de muzică produse de înaltă calitate, businessul a lansat pe piața românească o gamă variată de produse profesionale – conectică și cabluri, stative și componente mobile de scenă și lumini sub umbrela unor branduri ca Soundstil Lights și Soundstil Stands.

Din oferta de servicii pe care compania o pune la dispoziția clienților fac parte – montajul și asistența profesională la cerere în diferite locații (cluburi, restaurante,  cafenele, săli de evenimente).

Toate echipamentele profesionale de pe site sunt disponibile pentru achiziție publică directă și prin S.E.A.P (Sistemul Electronic de Achiziții Publice). Așadar, pentru a demara acest proces, reprezentanții instituțiilor publice ar trebui să contacteze compania pe adresa de email office@soundstil.ro.