fbpx

Botosi de unica folosinta de cea mai buna calitate la Dispo Trading

Produsele de unica folosinta sunt, in zilele noastre, utilizate intr-o gama variata de domenii, preponderent insa in domeniul medical. Dispo Trading este un magazin online ce se adreseaza doar persoanelor juridice care importa si comercializeaza articole de unica folosinta, fiind, de asemenea, si producator de uniforme de lucru si echipamente de protectie sub marca Missena. Produsele Missena, marca inregistrata la OSIM, sunt atestate din punct de vedere calitativ de certificate ISO 9001, CE, detinand si alte certificari de conformitate.

Dispo Trading ofera, pe langa echipamente de protectie, echipamente pentru domeniul medical, produse profesionale de curatenie, manusi de protectie – din latex, vinil sau nitril, pudrate si nepudrate, masti de protectie, bonete si botosi de unica folosinta ideali pentru medici, in special pentru chirurgi.

In clinici si spitale, asigurarea unui mediu steril, ferit de microbi, este foarte importanta pentru bunastarea si siguranta pacientilor, dar si a personalului medical. De aceea, articolele precum botosii de unica folosinta de la Dispo Trading trebuie incluse in echipamentul de spital.

Botosii de unica folosinta au un dublu rol – acestia asigura protectie incaltamintei, care se poate murdari ori poate fi patata de diverse substante, dar ofera protectie si spatiului in care personalul medical isi desfasoara activitatea, impiedicand transferul microbilor si al murdariei din spatiul exterior. O pereche de botosi de unica folosinta contribuie, asadar, la asigurarea unui mediu steril.

Botosii de unica folosinta de la Dispo Trading se fixeaza bine pe incaltaminte, avand un elastic la baz. Acestia sunt realizati din polietilena si sunt usor de manipulat. La Dispo Trading se gasesc botosi unica folosinta de 20 sau 20 de microni in nuante de albastru.

Pentru mai multe detalii despre articolele comercializate de Dispo Trading si despre preturile acestora, accesati site-ul oficial al companiei.