Bonton Beauty & Medical Center

O femeie trebuie sa fie frumoasa si aranjata mereu, nu doar atunci cand participa la un eveniment special. Indiferent de sezon, chiar daca temperaturile au inceput sa scada, manichiura si pedichiura trebuie sa fie impecabile. Cum in prezent schimbarile de clima sunt din ce in ce mai bruste, tenul nostru si pielea corpului necesita de mai multa atentie. De la gradele foarte ridicate fata de care pielea noastra a necesitat protectie, acum acesta necesita ingrijire raportat la temperaturile cre au scazut brusc. Asadar, o vizita la Salon Bonton este ceea ce avei nevoie pentru a beneficia de o serie de tratamente faciale si corporale, pe langa numeroasele proceduri de care puteti profita pentru ca tenul dumnevoastra sa fie unul hidratat si tonifiat.

Salon Bonton Beauty & Medical Center ofera toate acestea plus o serie de alte facilitati precum servicii de manichiura si pediuchiura pentru o imagine perfecta, indiferent ca unghiile tale sunt lungi sau scurte, ca iti doresti o manichiura french sau unghii colorate in combinatii indraznete. Mergi la salon Beauty & Medical Center si alege ce ti se potriveste

Exista peste 80 de modalitati de masaj cunoscute, iar Salon Bonton Beauty & Medical Center va pune la dispozitie unele dintre cele mai cautate si recunscute tipuri de masaj, realizate de personal specializat in aceste tehnici.

 

Iata de ce tipuri de masaje puteti beneficia in urma unei vizite la salonul de infrumusetare Bonton.

Masaj pentru cupluri;

Masaj la “Patru Maini”;

Masajul Picioarelor (Reflexoterapie);

Masajul Capilar;

Masajul Prenatal;

Masaj Sportiv;

Masaj cu Ventuze;

Masaj Shiatsu;

Masaj Suedez – Nuab Sabui (Relaxant);

Aromoterapie (Revigorant);

Masaj cu betede bambus;

Masaj cu ierburi asiatice.

Indferent de tipul de masaj pentru care ai optat, toate au un singur scop, acela de a remedia problemele din organism si sa readuca echilibrul energetic in corp in vederea promovarii sanatatii. Daca de un masaj asiatic puteati beneficia inainte doar in vizite in locurile exotice, acum puteti experimenta tehnici autentice de relaxare realizate exclusiv cu uleiuri esentiale organice, doar la salon Bonton.

Aceesta este un loc in care vii sa te relaxezi, sa fii rasfatata si sa arati mai bine. De asemenea, Bonton este locul unde vei beneficia de cea mai sigura si eficienta metoda de epilare definitiva IPL, asadar bucura-te de performanta tehnologie in salonul tau preferat si uita de durerea unui epilat obisnuit!

Si chiar daca sezonul cald deja a trecut, asta nu inseamna ca nu trebuie sa aratam cat mai bine, asadar veniti la salon pentru sedintele de presoterapie. Este eficienta si nedureroasa, cu un mare efect terapeutic in acelasi timp placut si relaxant. Si daca tot suntem la capitolul tratamente benefice pentru intreg anul, daca doresti sa scapi de grija epilatului periodic, poate ca doresti sa treci cu vedererea si peste procedura de epilare definitiva. La Bonton Beauty & Medical Center puteti beneficia de tehnologii de  definitiva de ultima generatie cu tehnologia IPL sau Dioda Laser, ambele fiind proceduri eficiente in reducerea foliculilor de par.

Asadar, mergeti la Bonton Beauty & Medical Center sa beneficiati de avantajele procedurilor disponibile precum:  tratarea celulitei, tratarea afectiunilor circulatorii, combaterea retentiei de apa, eliminarea tatuajelor, masaj, cosmetica clasica, coafor, manichiura si pedichiura, toate realizate intr-un mod profesionist si placut.

Adresa: Bulevardul Camil Ressu, nr. 49, bloc H26, scara C, parter.

Puncte de reper: vis-a-vis de Benzinaria Lukoil si de statia de autobuz Ilioara/ Metrou Nicolae Grigorescu.

Detalii de contact

  • Telefon: Mobil: 0725 482 402
  • E-mail:  contact@salonbonton.ro

De asemenea, nu uitati sa ii urmariti pe retelele de socializare unde veti putea fi  la curent cu toate ofertele speciale si promotiile de sezon.