Bocanci protectie cateva sfaturi cum ii alegem:

Echipamentul de protectie este pentru orice lucrator care  lucreaza in domeniul constructiilor sau in orice domeniu industrial.

Bocanci de protectie reprezinta unul din cele mai importante elemente de protectie la locul de munca.

Cateva sfaturi pentru a alege bocancii de protectie va prezentam mai jos:

Materialul din care poate fi realizati bocancii de protectie:

-bocancii din piele naturala sunt recunoscuti pentru o rezistenta sporita la lovituri, contactul cu apa, cat si o aderenta foarte buna.

-Pielea ecologica este recomandata in special pentru rezistenta mecanica, antistatica si cu o mare rezistenta mecanica in domeniul industrial.

-Pielea din nabuc are cea mai mare rezistenta la umezeala cu un plus de durabilitate ridicata ce asigura un conform chiar si in medii dificile.

-Bocanci protectie din poliuretan in general talpa acestor bocanci este foarte rezistenta la alunecare si antistatica recomandati in mod special in industria grea cat si  domeniul constructiilor.

Exista multe variante de bocanci de protectie insa trebuie sa alegeti proprietatiile care va avantajeaza.

Bombeul reprezinta un element important al bocanciilor de protectie ce poate fi din material compozit sau metalic. Ce trebuie sa stiti despre acesta?

-bombeu metalic are o rezistenta mecanica crescuta ce este rezistent la un impact major.

-bombeul din compozit ofera confort si protectie in conditii grele de lucru, avand si calitatea de a fi mai usori decat cei metalici.

Acestea fiind toate elementele ce constituie bocanci de protectie ce va pot ajuta in alegerea cat mai potrivita a echipamentului de lucru dorit.

Bocanci protectie elementul cheie in protectia si confortul zile la locul de munca!

Costul bocancilor de protectie  difera foarte mult de proprietatiile acestora si clasa de protectie oferita( S1, S2,S3).

Asadar, va sfatuim sa va alegeti echipamentul de protectie si lucru pentru a evita accidentariile numeroase ce ne aduce tara pe locul doi privind accidentele fatale la locul de munca.

Pe piata echipamentelor de protectie cat si a bocanciilor de protectie exista nenumarate firme, iar una din cele mai importante din domeniul sunt cei de la ERIUS, avand o experienta de peste 6 ani.

La ERIUS vei gasi una din cele mai variate game de bocanci de protectie pentru a te  bucura de un confort sporit cat si de protectie la locul de munca.

Pentru mai multe detalii intra pe  http://www.echipamentelucru.ro/