fbpx

Black Friday pentru jucarii la Educlass

EduClass, unul dintre cei mai importanți importatori de jucării educative din România, își anunță participarea la Black Friday începând cu 17 noiembrie ora 22:00 și până duminică la ora 24:00.

EduClass are un portofoliu de peste 2000 de jucării, cuprinzând: jocuri de rol, jucării din lemn, jucării pentru bebeluși, puzzle-uri, jocuri pentru creativitate, jucării de construit, costume de carnaval, rechizite, jucării de exterior, jocuri de logică, materiale didactice pentru şcoli și grădinițe.

Anul acesta, EduClass a pregătit o selecție foarte variată de jucării Educlass oferite de Black Friday, care acoperă categorii de vârstă de la 0 la 14 ani. Selecția conține foarte multe jocuri educative, dar veți avea surpriza să găsiți promoții și la biciclete și alte jucării de exterior.

“Deși ideea de Black Friday a apărut doar de câțiva ani în România, acest concept a prins repede și clienții noștri așteaptă cu interes acest eveniment. Majoritatea își fac din timp comenzile pentru sărbătorile de iarnă și profită de reducerile pe care le oferim. Mulți dintre ei își încarcă produsele în coș cu câteva zile înainte și așteaptă să dăm startul reducerilor pentru a vedea exact care sunt discount-urile”, ne-a declarat Anca Leibovici, Director Vânzări.

Din 2014, EduClass este unic importator și distribuitor al gamei de produse Spectra, un brand de pompe de sân și accesorii pentru alăptare. Şi acest brand a fost inclus în selecția pentru Black Friday, iar din produsele alese fac parte două modele de pompe electrice duble și o serie de accesorii foarte utile unei proaspete mame pentru alăptare și pentru îngrijirea bebelușului.

Din 2014, EduClass este unic importator și distribuitor al gamei de produse Spectra, un brand de pompe de sân și accesorii de alăptare. Și acest brand a fost inclus în selecția pentru Black Friday, iar din produsele alese fac parte trei modele de pompe de sân electrice duble și accesorii utile unei proaspete mame pentru îngrijirea bebelușului.

Toate ofertele și promoțiile le puteți găsi pe Educlass. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.