fbpx

Black Friday, momentul oportun sa iti cumperi televizorul mult visat!

Oferte la televizoare de Black Friday 2018

La fel ca in ultimii ani,  data de 17 noiembrie 2018 marcheaza inceputul “sarbatorii” Black Friday, cand sute de romani profita de reducerile considerabile la electronice si la electrocasnice pentru a achizitiona anumite produse la care poate ca visau de mult timp.

Se poate spune despre Black Friday ca este deja o traditie inradacinata in societatile consumeriste, insa oricate critici ar putea suporta aceasta “sarbatoare”, cert este ca are si meritele ei: de a oferi oamenilor mai simpli sansa de a achizitiona anumite produse care in mod normal sunt destul de scumpe pentru ei.

Televizoarele, cele mai ravnite de Black Friday

Numeroase studii de piata au aratat ca televizoarele se cumpara de Black Friday cel mai bine. La final de noiembrie, foarte multi romani pot cumpara mult mai usor televizorul mult visat.

Majoritatea romanilor se orienteaza de Black Friday sa achizitioneze televizoare LCD de ultima generatie, cu ecrane cu rezolutie uimitoare. Multe magazine online de specialitate lanseaza reduceri considerabile la aceste modele performante, astfel incat romanii sunt atrasi sa urmareasca ofertele de Black Friday si incep sa se documenteze despre ce televizor ar putea sa isi cumpere cu ceva timp inainte.

Se poate spune ca inca din aceasta saptamana romanii au inceput sa studieze piata pentru a sti la momentul respectiv ce televizor sa aleaga. Cand vine vorba de reduceri considerabile, uneori acestea se epuizeaza in cateva minute (pe principiul primul venit, primul servit). La fel se intampla si in online.

Care sunt marcile de televizoare preferate de romani?

Studiile au urmarit preferintele romanilor in anii anteriori si au putut stabili un top al marcilor preferate de romani cand vine vorba de achizitionarea unui televizor smart in perioada Black Friday.

Printre marcile de top, se numara Samsung, unul dintre liderii in acest domeniu, LG, Sony si Phillips.

Bineinteles, exista si alte marci de televizoare pe care romanii le cumpara in aceasta perioada, insa cele amintite mai sus se mentin de-a lungul anilor mereu in top.

De ce tot mai multi romani doresc sa achizitioneze televizoare smart de Black Friday?

Oricat de multe critici ar primi aceasta orientare a oamenilor catre a “pierde vremea in fata televizorului”, acesta are totusi o functie sociala in casele oamenilor, pentru ca uneste familia in jurul lui, la fel cum o faceau semineele in trecut. In acest sens, putem vorbi si despre anumite aspecte pozitive ale televizoarelor.