fbpx

Black Friday la Feo ro

Clientii care isi doresc un aparat de aerosoli, un tensiometru sau aparate electrocasnice mici de cea mai buna calitatate au acum ocazia sa le achizitioneze! Oferta noastra este foarte variata, astfel incat puteti sa alegeti cadouri pentru intreaga familie. Toate comenzile va vor fi livrate prin curier, iar daca aveti o comanda mai mare de 250 ron, platim noi transportul pentru dvs. De asemenea, toti clientii Feo beneficiaza de sistemul de garantie in 17 minute, ceea ce inseamna ca daca produsul nu mai functioneaza in parametrii normali, in 17 minute veti pleaca de la noi din service cu un aparat perfect functional. Sistemul de garantie este valabil si pentru clientii din tara.
In promotie intra dispozitive medicale de uz casnic si electrocasnice mici de la producatori care sunt parteneri de nadejde ai Feo, marci recunoscute la nivel international, certificate de organisme cu reputatie, care de-a lungul timpului au cucerit increderea clientilor nostri.
Produsele noastre pot fi vazute si testate si in showroom-ul pe care il avem in Bucuresti, in strada Mihai Eminescu 121. Specialistii nostri va asteapta sa va ofere toate detaliile de care aveti nevoie pentru a face cea mai buna alegere.
Black Friday vine la FEO cu reduceri consistente!