fbpx

Black Friday la Euro Vial Lighting!

Planuiesti de mult sa iti schimbi iluminatul clasic cu unul led, dar investitia ti se pare prea mare? A sosit momentul ideal pentru achizitionarea becurilor led Philips de la Euro Vial Lighting. In perioada 16-17 noiembrie pregatim discounturi masive la multe dintre echipamentele de aparataj cat si iluminat. Nu trebuie decat sa urmaresti shop-ul nostru on-line si sa fii pe faza cand reducem preturile. Vei beneficia de super promotii la tot ce te intereseaza, de la becuri led, la prize si unelte pentru meseriasi.

Vrei sa faci cateva schimbari in casa? Iata ca Euro Vial Lighting vine in ajutorul tau cu discount-uri de nerefuzat. Fie ca iti doresti sa schimbi instalatia electrica veche, care iti tot pune probleme de cativa ani, fie vrei sa schimbi prizele si intrerupatoarele, sau doar vrei sa faci economie la curent si alegi noua generatie de becuri, noi iti stam la dispozitie cu cele mai bune oferte de pe piata. Puteti crea decoruri superbe cu ajutorul benzilor led Philips, la care se poate regla intensitatea luminii in functie de starea de spirit.

Tot ce inseamna iluminat si aparataj, de Black Friday nu mai este o investitie de nesuportat. Reducerile de la Euro Vial Lighting isi spun cuvantul, iar tu iti poti reamenaja locuinta la cele mai mici preturi. Nu rata discounturile masive din perioada 16-17 noiembrie de pe www.shop.eurovial.ro !