Black Friday 2018 la anvelope si jante

BlackFriday este un eveniment mult astepta tde catre toti pasionatii de cumparaturi online, fiind ziua cu cele mai consistente reduceri din an la toate produsele prezente la magazinele online. Majoritatea internautilr urmaresc un produs cu mult timp inainte de marea zi, pentru a fi siguri ca reducerea pretului aplicata este cu adevarat consistenta in comparatie cu pretul de vanzare normal. Fenomenul BlackFriday a luat amploare majora, majoritatea magazinelor fizice avand de asemenea practica aceasta. Fenomenul a luat amploare datorita interesul major pe care cumparatorii il au pentru astfel de reduceri masive. Poti fi gasite produse din toate gamele puse la vanzare, de asemenea, un produs dorit in special de catre soferii romani in aceasta perioada, sunt seturile de anvelope si seturile de jante, fiind momentul cand acestea trebuie schimbate cu un set nou pentru iarna.

Black Friday la anvelope 2018 va fi unul consistent, majoritatea reperelor de anvelope si jante fiind adaugate in promotie si avand reduceri majore in comparatie cu restul anului. Acesta este un moment potrivit pentru a achizitiona un set de anvelope si jante pentru masina, reducerile substantiale fac ca pretul de achizitie unui set de anvelope este mult redus in comparatie cu restul anului.

Un ghid al cumparatorului de anvelope de BlackFriday pentru 2018

  1. Stabileste in minte de ce anvelope/jante ai nevoie (dimensiune, sezon, aliaj)

Astfel, de BlackFriday nu vei mai cauta neincetat printre articole ci te vei duce direct la dimensiunea de anvelope si jante de care este interesant iar cumparatura va fi mult mai rapida. Stabileste-ti in minte un buget pe care vrei sa-l aloci acestei achizitii pentru a te limita rapid la anvelopele si jantele care sunt in acea marja de pret. Astfel eviti cautarile interminabile printre produse.

2. Asteapta-te ca stocurile se epuizeze rapid

Cu cat esti mai hotarat de ce anume vrei sa cumperi, cu atat te poti orienta mai rapid prin magazinul online si sa pui in cos anvelopele si jantele de care esti interesat, pentru a evita epuzirea stocurilor. Pot fi si cazurile cand comanda este plasata dar in momentul confirmarii ei sa se descopere ca nu mai este stoc efectiv in depozit. In acel moment, puteti sa va hotarati asupra altui profil de anvelope/jante, pe care le puteti avea.

3. Asteapta-te ca livrarea sa dureze mai mult decat normal

Firmele de curierat vor fi date peste cap, iar asta se va intampla in toate tara. Prin urmare, asteapta-te ca timpul de livrare sa fie mai indelungat in comparatie cu o perioada mai putin aglomerata. Poate dura pana la 5-6 zile pentru a fi livrate anvelopele si jantele comandate, prin urmare, aloca-ti un timp de asteptare mai indelungat si nu te speria daca observi ca anvelopele nu ajung a doua sau a treia zi.

 

Prin urmare, acestea sunt recomandarile pentru a putea a avea o experienta placuta la achizitia de anvelope si jante de BlackFriday 2018.