fbpx

BITSoftware la Binary 2012 – „Soluții pentru administrarea afacerilor”

Evenimentul, găzduit de Biblioteca Națională a României, se adresează factorilor de decizie şi directorilor IT din companiile româneşti. La acest eveniment, Anca Cazacu, Marketing Manager și Alexandru Enache, Sales Developer, vor prezenta celor prezenți avantajele utilizării soluțiilor ERP, CRM și Business Intelligence furnizate de BITSoftware.

Agenda evenimentului :
09:30 – Înregistrare participanţi şi welcome coffee
10:00 – 10:15 Cuvânt de deschidere organizatori
10.15 – 10:30 Eugen Schwab Chesaru, Managing Partner Pierre Audoin Consultants
10.30 – 11:05 QBIS
11.05 – 11:30 SAGE&Deveho Consulting
11:30 – 11:55 ZITEC
11:55 – 12:20 BITSoftware – „Flexibilitate și costuri reduse cu soluțiile ERP, CRM și BI de la BITSoftware”: Speaker-i: Anca Cazacu, Marketing Manager și Alexandru Enache, Sales Developer
12.20 – 12:40 APT
12:40 – 12:55 Remus Petre, Business Software Expert

În continuarea conferinței Binary 2012, BITSoftware va participa la masa rotundă dedicată soluțiilor CRM, „CRM – realități și perspective”. Cu această ocazie vor fi dezbătute teme de interes în domeniu, precum:
– tipurile de probleme pe care le rezolvă o soluție CRM;
– care sunt așteptările clienților de la aceste soluții;
– care este impactul utilizării lor la nivel de vânzări, suport și marketing;
– justificarea investiței şi proiecții de recuperare a acesteia.
Masa rotundă va avea loc începând cu ora 13:30 și va fi găzduită tot de Biblioteca Națională a României.

Despre BITSoftware:
Cu peste 19 ani de experienţă, BITSoftware dezvoltă şi implementează soluţii ERP, CRM şi Business Intelligence (BI) care ajută companiile din diverse industrii să-şi îmbunătăţească productivitatea, prin automatizarea proceselor din companie, şi să realizeze obiectivele de creştere pe termen lung. BITSoftware este prima companie din România care a lansat un sistem ERP&CRM de clasă mondială, open source – SocrateOpen, utilizat de companii din servicii profesionale, distribuţie, producţie şi construcţii, şi una dintre primele companii româneşti care a dezvoltat un sistem ERP – Socrate+ – implementat până acum în peste 150 de companii medii şi mari din România.

BITSoftware este reseller oficial pentru România al furnizorului american de soluţii de Business Intelligence, MicroStrategy, prin parteneriatul încheiat urmărindu-se dezvoltarea şi distribuirea pe piaţa din România a celei mai complexe şi complete soluţii de Enterprise Business Intelligence. BITSoftware este, totodată, distribuitor autorizat GoogleApps. Google Apps de la BITSoftware înseamnă nu numai achiziţia unui abonament anual, ci şi servicii profesionale de instalare şi migrare, şcolarizare utilizatori şi integrare cu alte aplicaţii.

Date de contact:
BITSoftware srl Braşov
str. Zambilelor nr. 4
tel. 0268 314446
fax 0368 710611

Home


[email protected]