fbpx

Birouri clasice si moderne Un spatiu de lucru rafinat si sofisticat

Din fericire exista numeroase modele pe care le poti alege cu ajutorul Galeriilor Noblesse pentru a transforma biroul intr-un spatiu pe gustul tau. De la linii clasice, care impun seriozitate la forme moderne si noncomformiste, se pot alege piese de mobilier pentru un birou asa cum ai visat.

Chiar daca spatiul pe care doresti sa il amenajezi este mai mic sau dimpotriva, foarte mare, poti aranja piesele de mobilier intr-o maniera in care sa te incadrezi perfect in acest spatiu, iar in acelasi timp sa obtii la final rezultatul dorit. Galeriile Noblesse vine in intampinarea nevoilor si gandurilor tale cu numeroase idei de colectii de birouri care iti vor incanta privirea si vor face ca munca ta sa para mai usor de indeplinit.

Timpul indelungat pe care il petrecem in birou poate fi o corvoada uneori, dar Colectia Antonelli oferita de Galeriile Noblesse poate face sa para ca acest timp este mai scurt , datorita design-ului inedit. Formele rotunjite si culorile calde redau o atmosfera placuta si primitoare oferind senzatia de circularitate si continuitate. Aceasta colectie este subtil impunatoare, fiind potrivita pentru o persoana sobra si cu un simt estetic dezvoltat. Practic, Colectia Atonelli exemplifica un stil eclectic ce imbina elemente din mai multe stiluri: mobilierul in linii precise dar sinuoase si de culoare obscura aminteste de mult-ravnitul baroc al secolului XV-XVI, aceleasi forme dar in culori deschise, in alb evoca perioada lui Ludovic al XVI-lea datorita candelabrelor pretioase, decorate cu cristale si brate intortocheate si a draperiilor delicate. Clasicul in viziunea Galeriilor Noblesse imbina lemnul masiv al mobilierului cu tapiterii din piele naturala ori tesaturi fine. Sobrietatea redata de lemnul masiv in raport cu serenul sugerat de culorile palide redau echilibrul specific al clasicului.

Galeriile Noblesse creaza proiecte personalizate, birouri care imbina perfect functionalul cu extravagantul, provocatorul cu elegantul sau clasicul cu modernul. Biroul clasic are ca material de rezistenta lemnul masiv, sculptat manual cu motive decorative preluate din sculptura renascentista, baroca, roccoco sau clasica.

Colectia Cappa a Galeriilor Noblesse se caracterizeaza prin linii drepte si structuri masive, pastrandu-se o unitate coloristica pana la cel mai mic detaliu al pieselor de mobilier. Scaunul ergonomic ofera doza de confort necesara pentru orele lungi petrecute la birou, astfel nu veti resimti dureri de spate si veti lucra mai eficient.

Ce este impresionant la Colectia Ambra recomandata de Galeriile Noblesse este in primul rand culoarea deosebita a mobilierului, modelele si insertiile de pe suprafata scaunelor, a biroului si bibliotecii care duc cu gandul la un stil oriental. Aceasta colectie are un aer de noblete care ne transporta parca pe alte continente.

Clasicul prin definitie reprezinta ceva ce nu se demodeaza, ceva ce va dainui mereu, datorita simplitatii, fermitatii redate prin linie si culoare, armoniei dintre acestea, prin simetrie, prin echilibrul dintre plin si gol.

Timpul petrecut acasa, in fata calculatorului, trebuie savurat in asa fel incat munca sa nu fie o corvoada. In acest sens, Galeriile Noblesse apreciaza colectia Ilungarni, compusa din piese de mobilier care sa satisfaca toate gusturile. Designul urmeaza linia clasica si a fost realizat in asa fel incat sa se integreze in orice fel de camera, prin alaturarea culorilor de pe tapiterie, care le confera un aspect tineresc. Daca iti doresti un birou cu elemente de mobilier clasic, elegant si foarte comod, colectiile Roma si Jasmine imbina perfect functionalitatea, confortul si esteticul.

Colectia Studio oferita de Galeriile Noblesse ilustreaza exemplul concret al modernului. Liniile ferme dar drepte, colturoase si nu sinuoase ca in clasic desemneaza minimalismul pur. Suprafetele hi-tech, din sticla, plexi, inox si alte aliaje moderne, transparentele, si formele futuriste incheaga ceea ce se numeste stilul modern, simplu, decent, poate prea decent, accesibil omului ocupat, omului de afaceri. In ceea ce priveste mobilierul de birou, cuvantul de ordine este modularitate.

Galeriile Noblesse ofera o gama variata de mobilier, pentru orice stil, de la cel modern cu linii drepte si indraznete, la cel clasic, art deco sau contemporan si va invita pe toti cei care apreciati, dati valoare si sustineti bunul gust sa vizitati site-ul http://www.galeriilenoblesse.ro/?id_n6 sau showroom-urile din Bucuresti si Bacau, unde puteti vedea piesele de mobilier si accesoriile visate. De asemenea, Galeriile Noblesse va poate oferi solutii deosebite, dintre cele mai diversificate pentru proiectele dumneavoastra, prin serviciile de consultanta in amenajare si design interior.