fbpx

Bio Energy Water pregateste oferte pentru evenimentul Black Friday

Bio Energy Water este unul din magazinele care introduce noutati pe piata si se alatura initiativei de Black Friday, iar in Noiembrie da startul reducerilor. Magazinul ofera sisteme de filtrare a apei, dedurizatoare si panouri solare cu reduceri substantiale.

Black Friday este un fenomen din ce in ce mai popular printre ofertele magazinelor din tara noastra. Desi foarte multi profita de aceste oferte promovandu-le tot timpul anului si se abat de la tot ceea ce inseamna conceptul de Black Friday, sunt unele magazine care stiu sa se pregateasca corespunzator pentru acest eveniment, iar unul din ele este Bio Energy Water. Astfel, in perioada evenimentului clientii vor beneficia de reduceri pentru anumite produse din oferta.

Black Friday este vinerea neagra cand magazinele au super reduceri timp de o zi. Fenomenul vine din America si de cativa ani a inceput sa fie din ce in ce mai popular si in tara noastra. Bio Energy Water va ofera reduceri la filtre, cani si dozatoare de apa, iar evenimentul mult asteptat de catre clienti va avea loc vineri, 27 Noiembrie. Produsele cu preturi promotionale vor fi postate pe site-ul www.bewater.ro , incepand cu data de 27 noiembrie 2015 ora 00:00.

Cei care stiu ce inseamna acest concept, isi pregatesc magazinele din timp si la momentul potrivit. Acum este perioada cand din ce in ce mai multi clienti incep sa ia in calcul posibilitatea de a cumpara ceva redus cu prilejul acestui eveniment. Urmaresc preturile si ofertele, iar in ziua de Black Friday adauga in cos o multime de produse.

Magazinele care participa la acest eveniment stiu cat de important e sa isi pregateasca din timp ofertele. Mai ales in cazul magazinelor online, o eroare poate da peste cap tot acest proces, iar in urma acestui eveniment te poti alege cu clienti nemultumiti, vanzari putine si o pata pe imaginea brandului.

Procesul de pregatire al magazinului pentru evenimentul Black Friday nu este greu, insa sunt cativa pasi esentiali care trebuie urmariti cu atentie. Bio Energy Water a inceput sa pregateasca magazinul pentru acest eveniment. Se lucreaza la crearea landing-ul special pentru Black Friday cu produsele care vor beneficia de reducere, se pregateste strategia de promovare a evenimentului, iar in ziua respectiva clientii sunt asteptati cu cele mai bune oferte.

Fenomenul Black Friday a luat amploare in tara noastra si magazinele porfita de acest lucru, insa multe din ele nu au respectat in totalitate conceptul acestui fenomen. Black Friday este o initiativa care vine din SUA, si este ziua care semnifica startul cumparaturilor de Craciun. In Romania acest fenomen a inceput sa fie asimilat de cat mai multe magazine care se intrec in oferi cele mai avantajoase oferte si reduceri substantiale.

Anul acesta Black Friday se lanseaza in data de 20 noiembrie insa unele magazine au ales perioada 24-29. Asa cum s-a intamplat si in anii trecuti, unele magazine au devansat aceasta perioada, iar anul acesta in perioada 16-21 unele magazine si-au propus sa ofere diferite promotii. Desi fenomenul ar trebui sa aiba loc in 27 Noimebire acest fenomen al sarbatorii reducerilor in Romania va incepe cam de la mijlocul lunii si se va prelungi pana cand stocurile se vor epuiza.

Bio Energy Water este un magazin care ofera sisteme de filtare a apei, dedurizatoare si panouri solare. Anul acesta isi propune sa se alature magazinelor care participa la aceasta inivtitiva si sa ofere clientilor cele mai bune oferte. Fii pe faza si urmareste ofertele!