Bine ai venit soare

De cand asteptati caldura? Cea mai frumoasa vacanta din an se apropie, soarele isi face simtita prezenta, iar marea forfota in asteptarea turistilor, in curand o sa ne putem bucura de bronz si de distractia specifica litoralului romanesc. Pentru a alege locul ideal de cazare pentru noi si familiile noastre, trebuie sa studiem bine ofertele si eventual sa cerem ceva recomandari inainte de a face o rezervare. Vila din Eforie Nord Lamer este perfecta pentru familiile cu copii, au gradini cu verdeata si spatiu pentru gratar, locuri de joaca, preturi decente si restaurant care servesc masa pe toata durata concediului.

Hotel sau pensiune la mare? Daca tineti cont de buget, categoric o pensiune este pentru toate buzunarele, nu veti avea parte de bai cu hidramasaj, dar o cazare decent, cu proprietari amabili, cu spatiu in aer liber de stat la vorba seara, sezlong gratuit pe plaja si o multime de surpize pentru copii, cu siguranta veti avea. Pensiunea din Eforie Nord, Lamer va asigura conditii de cazare de trei stele, ideale pentru familiile cu copii, acestia avand loc de joaca specila amenajat, iar parintii o terasa mare unde isi pot savura cafeaua dimineata.

Statiunea Eforie Nord ofera cazare pentru familii cu copii si ofera o multime de avantaje atat pentru cei mici cat si pentru adulti. Loc de joaca pentru copii, terasa si cafenea, programe de aventura, sezlong gratuit pe plaja si multe alte surprize pentru toata familia.