fbpx

Bilete de avion avantajele achizitionarii online cu aerolines ro

In cele mai multe dintre cazuri, cei care achizitioneaza bilete de avion online au in vedere cateva criterii. Unul dintre ele si poate cel mai important in acest sens ar putea fi brandul. De regula internautii aleg siteurile consacrate deja in piata pentru capacitatea acestora de a oferi siguranta tranzactiilor. De obicei, achizitionarea biletelor de avion in mediul online se realizeaza electronic (cu cardul) si de aceea siguranta tranzactiilor constitue un aspect destul de important ce nu poate fi trecut cu vederea de utilizatori.

Un alt criteriu ce poate fi considerat in acest context, il reprezinta informarea corecta si completa a tuturor celor ce acceseaza un site de bilete de avion. Complet informat despre zbor si taxele conexe, confortul clientului poate creste la momentul achizitionarii biletului de avion.Transparenta ofertelor de zbor este pe deplin apreciata de cei mai multi dintre noi. Lipsa informatiilor sau costurile suplimentare ascunse pot genera beneficiarului o stare de disconfort.

Avand in vedere faptul ca produsul comercializat pe majoritatea platformelor de vanzare a biletelor online este acelasi, diferentierea lor inaintea cumparatorului este scopul principal. In ,ulte dintre cazuri, setul de beneficii cu care pot intampina clientii reprezinta pentru aceste siteuri avantajele competitive cu care se pot impune in piata. De obicei acest lucru este rezultatul unei muncii bine organizate, a experientei si nu in ultimul rand a efortului sustinut. Aerolines.ro este unul dintre siteurile din domeniul achizitionarii de bilete online care se face usor remarcat prin tenacitatea si.profesionalismul echipei sale de rezervari.

Aerolines.ro apartine companiei Touring Europabus Romania, firma care detine brandul Eurolines si care, prin parteneriatul cu TUI, liderul mondial in domeniul turismului, a deschis reteaua de agentii TUI TravelCenter.Eurolines este in continua ascensiune, inregistrand in prima jumatate a anului o crestere de 45% fata de aceeasi perioada a anului trecut (incheiat cu o cifra de vanzari de peste 12 mil euro doar pe segmentul biletelor de avion).

Aceasta pozitionare in piata, ca unul din top cinci jucatori importanti din punct de vedere al vanzarilor in Romania, permite o relatie foarte buna cu companiile aeriene, relatie de care vor beneficia prin extensie si clientii care achizitioneaza bilete de avion de pe aerolines.ro. Ofertele de zbor dispun de transparenta necesara, aerolines.ro oferind informatii complete atat despre pretul biletului de avion cat si despre taxele conexe zborului. Un alt avantaj si nu ultimul oferit in plus este plata in agentie, pentru cei care nu dispun de card sau din alte motive nu doresc sa-l foloseasca. Eurolines dispune de peste cinzeci de sucursale ce stau la dispozitia clientilor in toata tara.

http://www.aerolines.ro/