fbpx

Bijuteriile din chihlimbar de pe Ariki ro ofera expresivitate tinutelor feminine

Bijuteriile din chihlimbar marca Ariki sunt acele accesorii care evidentiaza orice tinuta eleganta. Tinutele feminine au nevoie de anumite bijuterii ca sa potenteze o expresie anume, sa aduca si sa mentina nuanta eleganta, rafinata, care impune respect.

Bijuteriile din chihlimbar infatisate de magazinul online de bijuterii Ariki se diferentiaza de alte bijuterii tocmai prin chihlimbarul cuprins si prin formele expresive detinute. Ariki este sursa ideala de astfel de bijuterii expresive si generoase.

Fie ca este vorba de cercei, brose, pandantive, bratari sau inele, chihlimbarul se poate integra in corpul acestora atat prin dispunerea uniformizata sau prin dispunerea centrala (piatra pretioasa de dimensiuni considerabile, si suportul din argint). Si intr-un caz, si in celalalt, bijuteriile din chihlimbar vor exprima numai lucruri pozitive, care impun adoratie si respect asupra femeii care le poarta.

Accesoriile din chihlimbar de la Ariki asigura impodobirea vestimentatiilor de dama

Accesoriile din chihlimbar care se regasesc in selectiile Ariki acopera integral necesitatile de suplimentare prin bijuterii a outfit-urilor feminine. Atat doamnele cat si domnisoarele pot sa aduca expresivitate in felul in care se imbraca prin purtarea de astfel de bijuterii de argint cu chihlimbar:
• Bratari subtiri, patinate cu chihlimbar sau care ofera chihlimbarului rolul central
Patinarea inseamna dispunerea pe lung a pietrelor (pretioase sau semipretioase) din compozitia unei bratari; aceasta are rolul de a infrumuseta incheietura mainii de jur imprejur; chihlimbarul dispus in mod central se aseamana cu cadranul unui ceas ca si forma, insa caracterul translucid si nuantele unice de culoare nu pot fi comparate cu nimic altceva
• Brose, simbolizand lucruri usor de reperat in forme expresive: pisica, flori, natura, geometrie; chihlimbarul poate fi incadrat pentru a umple forma si pentru a scoate in relief anumite parti din lucrul pe care brosa o infatiseaza
• Cerceii sunt prezenti in o multitudine de modele pe site-ul Ariki; aceste bijuterii din chihlimbar pentru femei pot fi interschimbate ori de cate ori se schimba si vestimentatia, deoarece chihlimbarul este o pata de expresie, dar si forma cadrului de argint va sugera anumite impresii – formele unduitoare vor scoate in evidenta chihlimbarul, iar formele bogate si mai ascutite vor lasa chihlimbarul sa completeze aspectul
• Pandantivele exprima sufletul femeii; acest tip de bijuterii din chihlimbar pentru doamne sau pentru domnisoare trebuie ales dupa o analiza indelungata; un pandantiv este incarcat de semnificatie
• Inele din argint bucura femeile prin motivele feline, de fluture, iar chihlimbarul parca da viata acestor modele

Bijuteria din chihlimbar adusa la lumina pe magazinul Ariki – definitia ei si superlativele

Chihlimbarul este o piatra pretioasa de origine fosila; aspectul ei este usor translucid, iar culoarea predominanta este bruna, desi apare deseori si in nuante galbui, cu reflexii verzui.
Aceste caracteristici fac din bijuteriile din chihlimbar podoabe insotite de multe superlative legate de profunzime, expresivitate, gratie, rafinament, unicitate, decenta, delicatete sau stil. Iata de ce Ariki Bijoux, compania care a dezvoltat magazinul online Ariki, este o companie de apreciat si de recomandat pentru ca detine asemenea bijuterii, cunoscute si pentru efectele lor benefice, pe langa aspectul lor special.