Bijuteriile dentare aduc un plus de stralucire si de frumusete zambetului

Din ce in ce mai multe persoane pun pret pe aspectul fizic, mai ales pe zambetul pe care il afiseaza in fata tuturor celor pe care ii intalnesc. Un zambet frumos nu este pus in relief numai de dintii curati, albi si stralucitori, ci poate fi si de o bijuterie aplicata pe unul dintre ei.

Noile metode de estetica dentara Cotroceni fac referire si la aplicarea bijuteriilor dentare pe dinti. Atat femeile, cat si barbatii opteaza pentru aceasta metoda de infrumusetare a zambetului. Indeosebi femeile sunt interesate sa poarte bijuterii dentare pentru a iesi in evidenta.

Pe langa serviciile de albire dinti in Drumul Taberei, aplicarea bijuteriilor dentare reprezinta o tehnica de estetica dentara atractiva si din ce in ce mai solicitata. Expertii https://www.dentago.ro/ confirma faptul ca pacientii care isi doresc un zambet curat si luminat sunt din ce in ce mai multi.

Ce sunt si cum se monteaza bijuteriile dentare

Bijuteriile dentare reprezinta accesorii din aur, platina sau din orice material pretios, pe care si-l doresc pacientii, care pot fi lipite pe dantura, in locuri stabilite impreuna cu stomatologul. Aceste bijuterii stralucesc atunci cand pacientii zambesc si evidentiaza dantura in mod deosebit. Montarea bijuteriilor dentare nu este dureroasa, complicata sau anevoioasa, procedeul implicand lipirea bijuteriei pe smaltul dintelui, gratie unui adeziv special.

Incisivii si caninii sunt locurile preferate in care se monteaza aceste bijuterii, oferind o vizibilitate maxima pentru un zambet larg. Alegerea bijuteriei depinde in general de preferintele si de bugetul clientului, iar paleta de optiuni este diversificata. Cele mai des utilizate bijuterii sunt cele din aur si argint.

Bijuteriile dentare si riscurile acestora

Uneori, bijuteriile dentare implica si anumite riscuri in utilizare. Sunt aspecte negative de care pacientii trebuie sa tina cont pentru ca sanatatea lor sa nu aiba de suferit. In primul rand, acestia trebuie sa se ingrijeasca de igiena lor dentara si sa consulte mereu specialistul pentru a se asigura ca smaltul dintelui nu are de suferit, ca nu exista riscul aparitiei unei infectii sau a unei carii.

Estetica dentara Cotroceni | albire dinti in Drumul Taberei | www.dentago.ro

estetica dentara Cotroceni

Pentru o buna sanatate orala, pacientii trebuie sa foloseasca apa de gura, ata dentara, periuta si pasta de dinti, sa mearga in mod regulat la medicul specialist si sa tina cont de sfaturile acestuia in ceea ce priveste montarea si intretinerea bijuteriilor dentare.