fbpx

Bijuterii din argint pentru doamne hotarâte sa câștige

Indiferent de design şi de volum, bijuteriile din argint vor fi întotdeauna în topul preferinţelor datorită aspectului lor rafinat. Ele pot satisface cerinţele oricui şi pot completa orice ţinută, fie că este office sau pentru ocazii.

Nu contează ce magazin alegi, cel online sau cel de la Piaţa Romană. Dacă alegi ultima variantă şi nu ai nici timp ca să-ţi creezi un cont personal pe site-ul nostru, sună doar la 021-317.41.11 şi rezervă-ţi produsul dorit până ajungi la magazin sau trimite-ne un email folosind formularul online de pe site.

Ştim că alegerea bijuteriilor nu este foarte diferită de alegerea garderobei, dar totuşi, din când în când, nu strică să iesiţi în evidenţă cu bijuterii mai aparte, iar modelele ”Accent Bijuterii” suntem siguri că vă vor îndeplini această dorinţă şi vă vor ajuta să rămâneţi în zona dumneavoastră de confort personal!

Vă invităm să obtineţi beneficiile pe care le aşteptaţi de la bijuterii, fie că doriţi să fiţi în centrul atenţiei sau doriti să primiţi complimentele celor din jur. Veţi constata faptul că produsele noastre excelează nu doar prin design-ul deosebit ci şi în privinţa materialelor naturale, care sunt prelucrate cu grijă, manual.

Fie că veţi opta pentru un design modern sau pentru unul clasic, veţi putea găsi la noi întotdeauna un model care să fie potrivit vârstei, garderobei şi stilului Dumneavoastră!

De 22 ani încercăm să facem din bijuteria de argint un vis, o artă, o pasiune … şi nu ne oprim aici!

Dorința noastră este ca modelele Accent Bijuterii să satisfacă cele mai rafinate și pretențioase gusturi.

Despre Accent Bijuterii

Datorită experienţei de peste 22 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci şi în privinţa materialelor naturale folosite, prelucrate manual.

Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc şi în magazinul de la Piaţa Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, Bucureşti.

În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur şi argint, magazinul nostru vă oferă şi servicii de reparaţii bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie.

Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienţilor sau propriilor angajaţi, cu oferte speciale în funcţie de comanda Dumneavoastră.