fbpx

Biciclete si articole sportive prin noul site Hypersport ro

Activitatile sportive sunt pentru multi dintre noi o parte extrem de importanta a vietii – astfel, sunt directii in care investim constant: atat din punct de vedere al timpului pe care il alocam, cat si a resurselor (financiare ori de alt fel). Fie ca obisnuim sa ne antrenam in mod constant, sa practicam un sport doar la nivel de hobby ori doar sa facem o forma de exercitii fizice ocazional, ne lovim deseori de problema echipamentului potrivit – uneori trebuie sa il inlocuim, alteori trebuie sa cautam alte marimi, sa cumparam articole si pentru cei dragi sau cei apropiati noua. Achizitiile in acest domeniu au devenit in ultimii ani insa mult mai usoare, prin posibilitatea efectuarii unor astfel de cumparaturi direct in mediul online, in confortul caminului, printr-o simpla conexiune la internet. Desigur, nu tot ce zboara se mananca – si atunci cand suntem in cautarea unui magazin de sport nu trebuie sa ne lasam convinsi de cele mai mici preturi sau de alte promotii care ne pot capta atentia la o prima vedere. Uitandu-ne la renumele respectivului comerciant, la experienta sa, la modul in care este un expert in segmentul sau de activitate, putem sa stabilim unde si cum sa ne dirijam investitiile de acest tip. Un exemplu pozitiv in acest sens este dat de Hypersport – un important jucator in zona magazinelor de biciclete si articole sportive, ce opereaza atat in piata locala (prin prezenta sa in Bucuresti) cat si la nivel local, prin proaspatul site, recent innoit.

Cu un nou design si noi facilitati, Hypersport.ro incearca sa se adreseze unui target cat mai mare de clienti comercializand produse din domenii extrem de variate, insa apreciate de publicul roman: innot; alergare, arte martiale sau box, badminton, baschet, baseball, culturism, fitness, fotbal (european si american), golf, hiking/outdoor, patinaj, role, schi, snowboard, squash, tenis (de masa si camp), triatlon, volei, trotinete si skateboards. Dincolo de impartirea pe acest categorii de sport sau activitati fizice, mai sunt prezente pe site si rubricile ce ofera produse din gama de nutritie/suplimente/hidratare; imbracaminte sport; ceasuri si solutii GPS.
Un segment aparte il reprezinta vanzarea de biciclete – adresandu-se unui numar mare de oameni ce iubesc sportul pe doua roti, aceasta categorie din site este impartita la randul ei in variate tipuri sau stiluri de mers (ca sa le numim asa). Vom avea astfel:
– biciclete pentru copii (de diferite varste)
– biciclete de oras
– biciclete de sosea (cursiere)
– BMX
– biciclete de street/dirt/trial
– biciclete pliabile
– biciclete hardail
– biciclete full suspension
Bicicletele prezente in fiecare rubrica sunt impartite atat pe marimi sau dimensiuni, cat si pe baza producatorului sau a altor criterii. Desigur si acestora le sunt asociate diferite sub stiluri (daca le putem numi asa) si nivele (de la incepator/ mediu/avansat). Vezi aici in detaliu oferta acestui magazin de biciclete!

In pagina de produs veti gasi informatii utile precum:
– denumirea exacta
– dimensiunea
– fotografii
– durata livrarii in tara si costurile aferente
– descrierea respectivului articol sportiv
– posibilitatea ridicarii directe din magazin
– distribuirea produsului in retelele sociale (Facebook, Twitter)

Pentru informatii suplimentare, pentru consultanta sau achizitie, nu ezitati sa luati legatura cu operatorii Hypersport – atat telefonic cat si online.