Bicicleta electrica – mai putin efort, mai multa aventura urbana

In peisajul urban, dispozitivele mobile pro mediu si pro sanatate sunt tot mai des prezente, inclusiv in Bucuresti. Capitala Romaniei este un oras aglomerat, cu mari probleme de trafic si implicit cu un nivel nedorit de mare al poluarii. Aglomeratia din trafic genereaza mult stres pentru participanti, adica pentru localnici si turisti. Cei care aleg sa se plimbe cu biciclete, trotinete si alte astfel de dispozitive se bucura de mobilitate, flexibilitate si contribuie la un oras modern asa cum ar trebui sa fie de fapt inteleasa modernitatea.

Dintre toate dispozitivele, probabil cele mai multe avantaje le aduce bicicleta electrica. Aceasta permite si miscare, pedalare, insa are si autonomie si te poate ajuta sa depui efort putin, de fapt doar atat cat iti doresti. Bicicleta preia mare parte din sarcina si te ajuta inclusiv acolo unde sunt pante de urcat. Nu obosesti, transpiri mult mai putin, poti folosi bicicleta electrica inclusiv pentru a te deplasa la unele intalniri de business.

Ca turist in Bucuresti sau chiar si ca localnic care isi doreste acest mijloc de transport ocazional, eventual pentru testare, poti sa apelezi la servicii de Bike rent Bucharest. Vei gasi biciclete electrice de foarte buna calitate, dotate complet astfel incat sa te simti in control deplin. Inchirieri biciclete electrice in Bucuresti se pot face pe termenul dorit de tine, chiar si pentru mai multe zile sau saptamani, in functie exact de nevoile tale.

“Bicicleta de oras electrica este una dintre cele mai fiabile modele de pe piata, centrul nostru ofera posibilitatea inchirierii de biciclete pe perioade nelimitate cu sau fara ghid si va promitem o experienta inedita pe bicicletele noastre electrice. Personalul nostru este pregatit sa personalizeze setarile bicicicletei in functie de caracteristicile fiecarui client. Speram ca in scurt timp bicicletele electrice sa inlocuiasca masina ca mijloc de deplasare in oras, suntem optimisti ca oamenii sunt din ce in ce mai pro sanatate si miscare”, se precizeaza pe bikerent.ro, website-ul unde pot fi gasite datele de contact ale firmei de inchiriere biciclete fel de fel in Bucuresti – de la biciclete de oras, pana la mountainbike, toate disponibile si in varianta de bicicleta electrica.

Astfel de biciclete sunt dotate inclusiv cu sistem de localizare prin GPS. Bicicleta de oras asistata electric cu trepte de asistare se remarca prin caracteristicile sale premium: cadru easy entry pentru a usura urcatul si coboratul de pe bicicleta, anvelope rezistente, lumini fata si spate, aparatoare noroi, computer Shimano SC-E6010, display care afiseaza treapta de asistare, ceas, viteza instantanee, procentajul bateriei, distanta parcursa, treapta de viteza. Dotarile complete pot fi consultate pe website, acolo unde exista si lista completa de preturi pentru toate dispozitivele disponibile pentru a fi inchiriate in Bucuresti si utilizate inclusiv in afara Capitalei, conform termenilor si conditiilor pentru fiecare tip de dispozitiv inchiriat.