fbpx

BGS cel mai nou partener PayPoint România

Prin semnarea acestui acord de colaborare, PayPoint România continuă să inoveze, introducând în mediul de retail o nouă categorie de plăţi. Astfel, compania îşi consolidează în continuare portofoliul de parteneri pentru care se pot achita facturi în magazinele cu însemnele PayPoint, adăugând şi prima companie din domeniul siguranţei şi securităţii. Parteneriatul răspunde cu succes obiectivului de a veni în întâmpinarea consumatorilor cu o gamă cât mai extinsă de plăţi, pe segmente din ce în ce mai variate.
Modalitatea de plată a facturii prin sistemul PayPoint este simplă, sigură şi comodă: clientul BGS Divizia de Securitate trebuie doar să se prezinte cu factura în cel mai apropiat magazin în care se găseşte un terminal PayPoint; vânzătorul scanează codul de bare de pe factură, clientul achită în numerar valoarea facturii şi primeşte pe loc un exemplar al chitanţei cu detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul, etc). Plata prin terminalele PayPoint este sigură şi rapidă, iar comisionul este zero.
„Ne bucurăm de fiecare dată când anunţăm un nou partener, deoarece fiecare lansare ne ajută să simplificăm tot mai mult vieţile consumatorilor noştri, care¬ îşi plătesc facturile aproape de casă, fără să stea la cozi. Acum lansăm parteneriatul cu BGS, o companie al cărei nume este sinonim cu siguranţa şi suntem mândri că suntem prima compania de profil care aduce în mediul de retail plata pentru servicii de securitate. Siguranţa de care consumatorii se bucură sub umbrela BGS îşi găseşte un corespondent în siguranţa tranzacţiilor pe care aceştia le efectuează prin PayPoint, ceea ce va garanta reuşita acestui parteneriat.”, a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România.
„Parteneriatul cu PayPoint a fost gândit ca o modalitate de a face o economie de timp beneficiarilor noştri. Este o metodă de plată uşor de folosit, la îndemâna oricui, comodă, este acea soluţie simplă şi sigură pe care ne-o doream de mult timp. Ne bucurăm că am semnat acest acord de colaborare şi suntem siguri că acest parteneriat va fi apreciat de cei peste 15000 de beneficiari care ne-au ales serviciile”, au declarat reprezentanţii Departamentului Marketing al BGS.
Acest parteneriat contribuie la extinderea gamei de facturi ce pot fi plătite prin PayPoint în magazine din toată ţara, sigur şi rapid. Pe lângă serviciile Grupului BGS, consumatorii pot efectua o gamă largă de plăţi în magazinele partenere PayPoint, precum: contravaloarea rovinietei, facturile pentru utilităţi, facturile emise de operatorii de telefonie, internet şi cablu, asigurări şi rate, pot realiza operaţiuni de încărcare electronică sau transfer de bani, în locaţii PayPoint selecţionate

Despre PayPoint România

În România, PayPoint şi-a lansat oficial serviciul de plată a facturilor în numerar sub brand propriu în august 2008 şi şi-a extins portofoliul de clienţi prin semnarea de parteneriate cu o serie de companii din diferite sectoare. În prezent, reţeaua punctelor de plată PayPoint numără peste 8.500 de terminale iar compania are încheiate contracte cu 81 de clienţi importanţi din domeniul telecomunicaţiilor, al utilităţilor şi al serviciilor financiare, dintre care 70 sunt contracte pentru servicii de colectare plăţi. Astfel: sectorul de plăţi pentru utilităţi – GDF SUEZ Energy România, E.ON Gaz Distribuţie, E.ON Energie România, E.ON Moldova Distribuţie, Premier Energy, Congaz, Enel Energie, Enel Energie Muntenia, Electrica Furnizare Transilvania Nord, Electrica Furnizare Transilvania Sud, Electrica Furnizare Muntenia Nord, E.ON Servicii Tehnice, Apa Nova Bucureşti, Apa Serv Valea Jiului, Activitatea Goscom, ApaVital Iaşi, Aquatim, CEZ Vânzare, Gaz Sud, Grup Dezvoltare Reţele, Wirom Gaz, Hargaz, Raja Constanţa, C.R.A.B., Apa Canal Ilfov, Compania de Apa Buzau, Hidro Prahova, Apa Nova Ploieşti, Salubris Iaşi, Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa, SC Vital SA, Nova ApaServ Botoşani, Apa Canal Sibiu, Harviz, Aquabis, Acet Suceava, SC Apa Târnavei Mari SA, Compania de Apă Oradea, ApaServ Neamţ, APAVIL, Tulcea Gaz, Gaz Vest, SEA Complet; sectorul de telecomunicaţii şi comunicaţii prin cablu – Vodafone România, Cosmote România, Orange România, Romtelecom, UPC România, Akta TV, NextGen Communications, Radiocom, RCS & RDS, Idilis, NovaSat; Sectorul financiar-bancar – Allianz-Tiriac Asigurări, EOS KSI România, Garanti Credite de Consum, Patria Credit, UniCredit Consumer Financing, Campion Broker Asigurare, Top Factoring, Cetelem, KRUK, Vitas IFN, Maxygo Broker de Asigurare, Garanti Bank; sectorul cosmetică – Oriflame, Avon.
PayPoint oferă, de asemenea, servicii complete de încărcare electronică a cartelelor preplătite pentru toţi jucătorii din industria de telefonie mobilă care furnizează acest tip de produs (Cosmote, Orange, Vodafone, Indygen, Zapp), precum şi servicii de încărcare electronică pentru operatorii de telefonie fixă cu acces internaţional şi de Internet, printre care se numără Nobel şi Worldtelecom (Number One). Pentru Focus Sat, PayPoint oferă servicii de eliberare de vouchere cu coduri electronice pentru utilizatorii de servicii preplătite de tip DTH (Direct-To-Home).
PayPoint încasează sume şi în numele Scala Assistance, companie autorizată pentru emitere de roviniete, dar şi plăţi pentru facturile emise de Grupul BGS prin BGS Divizia de Securitate.
Totodată, PayPoint oferă serviciile de transfer de bani Western Union pe propriile terminale, permiţând astfel clienţilor să trimită sau să primească bani atât din afara ţării, cât şi de pe teritoriul României.
Comercianţii PayPoint oferă clienţilor lor şi posibilitatea de a schimba numerar în monedă electronică pentru a face plăţi pe internet în mod sigur şi confortabil, prin semnarea unor parteneriate cu paysafecard şi Ukash®.