fbpx

BEYOU Studio ofera conditii avantajoase de angajare in domeniul videochatului

Studioul de videochat BEYOU invita doamnele si domnisoarele aflate in cautarea unor conditii excelente de munca, unui program flexibil si unui salariu foarte avantajos sa programeze un interviu pentru ocuparea unuia dintre posturile disponibile ale site-urilor cu care colaboreaza BEYOU.

Diferenta principala dintre BEYOU Studio si alte studiouri de videochat din Bucuresti rezida din faptul ca toate contractele de munca sunt incheiate respectand legislatia in vigoare a Romaniei. Toate sumele de bani sunt declarate si impozitate de stat.

Experienta in Videochat

Cei peste 7 ani de activitate in domeniu reprezinta un alt atu al firmei de angajari pentru videochat din Bucuresti. Doamnele si domnisoarele care sunt acceptate pentru angajare vor primi training de la persoane profesioniste. Printre cerintele de angajare se afla varsta incadrata intre 18 si 30 de ani, un aspect placut al fizicului si cunostinte minime de limba engleza si de utilizare a unui PC. In cazul in care sunt intampinate probleme legate de utilizarea computerelor, angajatelor le sta la dispozitie 24/24 echipa de IT a firmei.

Avantaje si conditii excelente de munca

Daca sunteti interesata de angajarea in domeniul videochatului, puteti programa un interviu chiar de pe site-ul oficial al firmei de videochat BEYOU Studio din Bucuresti.
In oferta de angajare a studioului sunt incluse si urmatoarele:
• Venituri lunare de pana la 4500 de dolari
• Program flexibil
• Alegerea modalitatii de plata a salariului: bilunar sau lunar
• Promovare pe site-uri accesibile numai in afara Romaniei

O persoana care doreste sa aplice pentru un asemenea post trebuie sa cunoasca atributiile jobului. Acestea presupun intretinerea unei conversatii cu o persoana care nu se afla in interiorul tarii, interactionand cu aceasta prin intermediul camerei video a calculatorului.
Trainingul profesional este asigurat. In urma angajarii, doamnele si domnisoarele primesc un avans ce poate ajunge pana la 1000 de dolari, iar in cazul in care angajata recomanda o alta persoana, prima va primi inca un bonus de recomandare in valoare de 200 de dolari.

Locatia centrala a studioului, in zona Piata Universitatii, asigura accesul rapid la oricare mijloc de transport in comun. Programul de lucru poate fi structurat in functie dupa nevoi si preferinte, intr-una dintre cele 4 ture disponibile:
• 07.00-15.00
• 15.00-22.00
• 22.00-07.00
• 17.00-22.00

Asigurarea medicala este inclusa in contractul de munca. De altfel, persoanele care nu au cunostinte bune de limba engleza sunt ajutate sa invete limba. De altfel, in cadrul studioului de videochat BEYOU nu exista un superiori, ci persoane care motiveaza si ofera suport si sfaturi angajatelor.

Oferta este adresata doar doamnelor si domnisoarelor majore, cu varste de maxim 30 de ani. Oferta BEYOU Studio Videochat Bucuresti nu se adreseaza si persoanelor de sex masculin sau cuplurilor. Faptul ca oferta este adresata exclusiv fetelor si ca orele de munca se desfasoara in camere individuale reprezinta aspecte legate de pastrarea intimitatii si crearea unui mediu sigur de munca pentru angajate.