Best Studios vorbește despre investițiile în cele mai performante sisteme IT pentru protejarea identității modelelor din România

Investitii in echipamente IT pentru videochat

București, Octombrie 2019. Best Studios, unul dintre cei mai mari și notorii jucători ai industriei de videochat din România și din lume, a făcut public anunțul potrivit căruia începând cu această dată, modelele colaboratoare vor beneficia de cele mai performante sisteme IT de protejare a identității. Anunțul face obiectul unei investiții asociate site-urilor de videochat colaboratoare, pe care reprezentanții studioului de videochat o estimează la o valoare de zeci de mii de euro.

Confidențialitatea este factorul decisiv pentru industria de videochat. Acest Insight a fost speculat de site-urile de videochat prin investiții în cele mai bune sisteme IT.

Best Studios Romania a oferit publicității informația potrivit căreia cele mai puternice site-uri de videochat alături de care colaborează au investit mii de euro în sisteme și rețele IT performante. CEO-ul Best a divulgat câteva Insight-uri din cadrul deciziei de a îmbunătăți și a ridica la standarde americane practica videochatului din România, subliniind dorința de a le garanta modelelor 100% siguranță și confidențialitate indiferent de condiții. Sistemele performante reușesc să blocheze accesările din țară și străinătate, în cazul în care modelele doresc interzicerea unui membru în particular. Mai mult, performanța sistemelor se reflectă în puterea de a face față atacurilor hackerilor semnalate de studiouri din străinătate care le folosesc, deja. Sistemul folosit de site-urile partenere ale Best Studios se bazează pe un software proiectat special pentru industria de videochat, semnalând orice eventuală intenție de accesare a site-urilor dedicate industriei de membrii din România.

De la lansarea pe piață, Best Studios România a colaborat doar cu site-uri care și-au îmbunătățit constant software-ul bazat pe feedbackul modelelor de videochat. Acest nou sistem de protejare a identității modelelor din România este o versiune completă, care oferă aproape toate funcționalitățile așteptate de la un software folosit în videochat. Potrivit sursei citate, sistemul folosește un algoritm avansat de detectare a accesărilor web pentru a efectua lucrări de monitorizare. La detectarea accesării, sistemul înregistrează IP-ul utilizatorului și declanșează o serie de alerte configurabile, în final blocând orice încercare a respectivului utilizator de a accesa site-urile de videochat pe care sunt active modelele Best Studios.

Confidentialitate in videochat

Ca lider al industriei de videochat, Best Studios este partenerul perfect pentru tinerele care sunt în căutarea unei vieți mai bune. Videochatul este legal, confidențialitate promit toate studiourile, dar noi ne dorim să aplicăm standardele superioare tuturor aspectelor care asigură bunăstarea și siguranța modelelor noastre. Considerăm că nu s-a investit doar fizic în aceste sisteme folosite și de partenerii noștri din Columbia sau Statele Unite ale Americii, ci s-a pus mai presus liniștea colaboratoarelor noastre. Profit de această ocazie pentru a sublinia că Best Studios România alocă cele mai mari bugete investițiilor în rețelistică și sisteme IT, fiindcă acestea sunt responsabile pentru încrederea modelelor în noi. Ce mai știm este că în 3 din 5 interviuri la studio, candidatele spun că vor să facă bani din videochat, dar nu cu prețul divulgării identității, ceea ce ne-a determinat să luăm măsuri puternice în acest sens prin îmbunătățirea acestui aspect care contează pentru ele”, a declarat CEO-ul Best Studios.

Oportunitatea de a colabora cu Best Studios exemplifică în continuare dorința noastră colectivă de a inova soluții de securitate și confidențialitate în industria de videochat”, a mai adăugat sursa citată. “Sistemele de protejare a datelor și identității modelelor oferă o integrare unică pentru securitatea și siguranța sporite la locul de muncă, pe care le luăm extrem de în serios. Prin controlul și verificarea completă a accesului la site-urile de videochat pe care sunt active modelele Best, suntem capabili să îmbunătățim în mod semnificativ aceste două aspecte printr-o practică ce reduce riscul asociat pătrunderii în site a membrilor din România.”

Fluxul de lucru digitalizat creează cantități enorme de date dintr-un număr tot mai mare de surse. Inițiativa studioului Best din București de a colabora doar cu site-uri care investesc în cele mai performante sisteme IT în domeniu este de lăudat și un exemplu prin focusul asociat siguranței modelelor colaboratoare. Surse din interiorul studioului au mai declarat că sistemele au fost testate live și că au fost deja blocați câțiva utilizatori din România ce au încercat să acceseze site-urile de pe alte dispozitive. Prin acestea, studioul își dorește să ofere un nivel suplimentar de control asupra utilizatorilor care accesează astfel de site-uri și intră în legătură cu modelele Best.

Despre Best Studios Romania:

Best Studios este lider național în industria de videochat. Studioul colaborează cu site-urile de videochat care dispun de cea mai tehnologie de protejare a identității modelelor. Dincolo de siguranța și confidențialitatea oferite modelelor colaboratore, cererile depășesc ofertele de angajări în videochat la Best Studios întrucât venitul lunar garantat este, aici, de 6.500 de Lei în primele 3 luni de colaborare.

Contact:
Locație: Piața Muncii, București
Telefon: 0730 752 752 | 0749 752 752
E-mail: contactbeststudios.ro | angajaribeststudios.ro