fbpx

Best Casting si Soleil Kids au sarbatorit copilaria la Plaza Romania

Best Casting si Soleil Kids au sarbatorit copilaria la Plaza Romania
Bucuresti, 13 iunie 2012 – Agentia de modele Best Casting si gradinita Soleil Kids au organizat in parteneriat cu Plaza Romania jocuri si ateliere de creatie pregatite special pentru copii.
Evenimentele au avut loc in perioada 1 – 10 iunie si s-au desfasurat in incinta Plaza Romania, zona Rotonda, copiii sarbatorind impreuna cu parintii lor momente deosebite cu muzica, jocuri si programe de animatie.
Best Casting si Soleil Kids au pregatit copiilor adevarate bucurii prin atelierele creative cum ar fi “Magie dintr-o hartie”, “Mai mult decat pictura”, “Atelierul experimentelor trasnite”, “Face Painting”, “Sesiune foto” si multe alte jocuri distractive.
Printre evenimente marcante se numara concursul “Miss & Mister Plaza Romania 2012”, la care au participat copii cu varste cuprinse intre 6-12 ani. Toti participantii au castigat premii si diplome oferite din partea sponsorilor Aventura Park, Sephora, Hairstyling Top Floor si McDonalds.
Prezentarile de moda pentru copii s-au desfasurat cu ajutorul brand-urilor de top Gap, Mother Care si Debenhams, atmosfera fiind perfect completata de cei mici.
“Plaza Romania reprezinta cea mai buna alternativa de shopping si de petrecere a timpului liber in compania celor mici si nu numai. Aici ai parte de surprize, muzica si distractie si in acelasi timp avand la dispozitie o zona dedicata evenimentelor usor adaptabila pentru organizarea de expozitii sau alte actiuni socio-culturale. Se doreste dezvoltarea unei colaborari de lunga durata pentru toate evenimentele ce vor urma anul acesta..” – Alina Ghimisi, Manager Best Casting
Despre BestCasting si Soleil Kids
Agentia Best Casting dispune de un portofoliu bogat si o experienta indelungata in campanii de sampling, hostess, sedinte foto, casting copii, spoturi publicitare pentru companii care doresc sa lanseze servicii noi si sa-si imbunatateasca imaginea sau sa lanseze un produs.
Gradinita Soleil Kids este un proiect “Mamici pentru Mamici”, avand ca scop desfasurarea de activitati cu caracter educational recreativ, dedicat prescolarilor si scolarilor isteti, dornici de a invata lucruri noi intr-o maniera distractiva.
Sponsori: Aventura Park, Omfal, Starbucks, Sephora, Hairstyling Top Floor, McDonalds si fotograf Vlad Alexandru Mihailescu.
Contact:
Alina Ghimisi – Manager Best Casting
Email: [email protected]
Web: www.bestcasting.ro
Tel: 0725.284.883
0761.438.551