Benzi si piuneze decorative – Protege Parol

Daca vrei sa adaugi un stil elegant si un plus de culoare mobilierului tau atunci ai nevoie de benzi si piuneze decorative care sa puna in evidenta frumusetea si stilul mobilei tale. Trebuie sa fim atenti ca atunci cand vorbim despre amenajarea casei noastre si a mobilei pe care o avem, trebuie sa fim atenti la fiecare amanunt pentru a crea ambientul de care avem nevoie si care sa se potriveasca cu toate elementele din camera.

Astfel, in ajutor ne vin benzile si piunezele decorative de la Protege Parol – care au fost utilizate in trecut pentru a fixa stofa si in procesul de ornamentare a produselor de tapiterie.

Astazi, aceste benzi si piuneze decorative sunt un mod ideal prin care sa oferim un stil modern mobilei noastre, fie ca vorbim de scaune, fotolii sau canapele.

Daca vrem sa schimb felul in care vor arata piesele noastre de mobilier, trebuie sa folosim aceste benzi si piuneze decorative. Astfel putem adauga un plus de eleganta si sa facem piesele noastre de mobilier mai atragatoare pentru a ne simtii cat mai bine la noi acasa.

Spre exemplu, cum ar arata scaunele noastre fara acele siruri frumoase de pioneze de la baza? Aceste mici elemente decorative vor adauga un stil unic pieselor noastre de mobilier si vor aduce in incapere mai mult farmec.

Alt exemplu relevant care arata modul in care aceste mici accesorii de mobila pot schimba radical look-ul unei piese de mobila este atunci cand montam doua randuri de pioneze decorative pe un maner sau picior de scaun/fotoloiu. Vom vedea ca piesa de mobila cu pioneze decorative isi va schimba radical look-ul.

Descopera si gama de manere de mobila Protege Parol care sa iti ofere sansa sa te bucuri de o mobila eleganta si frumoasa zi de zi.