fbpx

Benzi LED – un design modern, in tendintele anului 2021

benzi led

Ce trebuie sa cunosti despre benzi LED

Cand vine vorba de benzi cu LED, intra si factorii de creativitate si toleranta. In mod specific, acestea constau dintr-o serie de becuri din aceeasi categorie de tehnologie, care sunt plasate pe un suport in forma de bara, care poate fi rigid (cum ar fi o bagheta) sau maleabil.

Avand in vedere ca grosimea, lungimea, culoarea si intensitatea luminii diferitelor benzi de unda pot fi diferite, intr-un sens, acest material usor poate fi utilizat in multe locuri si moduri de a produce diverse efecte si de a stimula creativitatea.

Care sunt caracteristicile acestor benzi LED?

Cand vom discuta despre conceptul benzilor de lumina de tip benzi LED automate, vom mentiona si caracteristicile sale speciale, si anume versatilitatea. Dupa cum am mentionat la inceput, componentele sunt bara de sustinere si becul.
benzi led
Grosimea suportului este proportionala cu becul de pe acesta, iar dimensiunea este diferita pentru a satisface mai multe nevoi, in functie de locatia si scopul instalatiei.

In plus, gama larga de culori si intensitatile luminii fac din acest produs de iluminat unul dintre cele mai versatile astfel de obiecte, cu o gama larga de scene si nuante posibile care pot fi instalate. Exista, de asemenea, o varianta special conceputa, care poate rezista la toate conditiile meteorologice si factorii externi (de la apa la praf) in aer liber. Beneficiaza de un strat de silicagel in care este infasurata intreaga structura.

Pune-le intr-un loc inteligent!

Scopul principal al acestor benzi LED este iluminarea. Dar au un design special care permite ca aceste materiale sa fie utilizate ca elemente decorative sau pentru a imbunatati mai bine designul camerelor sau cladirilor. Prin urmare, au un puternic scop estetic.

Sistemul foloseste o noua tehnologie bazata pe LED-uri care poate evidentia anumite elemente decorative din casa ta.

Vezi ofertele de la LED Concept acum!