Benzi de alergare profesionale marca InSPORTline

A pune pe picioare o sala de fitness de dimensiuni considerabile se poate dovedi o adevarata provocare, insa, nu si daca ai aparatele potrivite care sa asigure succesul business-ului dumneavoastra. Amenajarea spatiului pentru o sala de fitness si echipamentele costa destul de mult, aceasta devenind profitabila dupa circa 2 ani.

Magazinul online InSPORTline, cu o vasta experienta in domeniul comercizarii echipamentelor sportive, va pune la dispozitie o serie de aparate de fitness, perfecte atat pentru utilizarea acasa, cat si pentru salile de fitness.

Nu ratati reduceri la benzile de alergare profesionale marca InSPORTline:

 

    Banda de alergat electrica inSPORTline inCondi T5000i, 3 CP

– Conectare cu tableta, greutate maxima utilizator 200 kg, motor 3,0CP, viteza 1-22 km / h, panta 0-22%, curea piept cardio, 99 de programe, suspensie – 8 879,00 RON11 997,00 RON

O banda de alergare profesionala, proiectata pentru uz comercial. Banda are multe functii si echipamente de siguranta, incluzand un calculator sofisticat cu display LCD, motoru de 3,0 CP. Este echipata cu un sistem ce permite masurarea tesutului adipos, ce functioneaza pe baza senzorilor de puls din manere sau a curelei cardio pentru piept. In timpul functionarii va arata cat de multa grasime este in corpul dumneavoastra. Datorita tuturor acestor caracteristici si proprietati excelente banda de alergat inSPORTline inCondi T5000i a devenit un model recomandat pentru uz comercial profesional.

 

    Banda de alergare electrica inSPORTline inCondi T6000i, 4 CP

– Suprafata de alergare mare, functia pause, suspensii de inalta calitate, 29 programe, cadru foarte robust, se poate conecta la aplicatii, greutate maxima admisa 160 kg. – 10 999,00 RON12 306,00 RON

O banda de alergare profesionala, pentru uz comercial, cu functii si echipamente de siguranta, inclusiv un calculator sofisticat cu display LCD ce poate fi conectat cu tableta iPad / Bluetooth si care prezinta o multitudine de informatii precum: viteza, timpul, distanta, pulsul si caloriile arse. Alte beneficii ale benzii de alergat inSPORTline inCondi T5000i sunt nivelul redus de zgomot al motorului, senzorii pentru puls din manere, viteza maxima de 22 kilometri pe ora si sistemul de reglare pe suprafeţe denivelate. Designul robust cu o suprafata de rulare cu dimensiuni de 155 x 53 cm si o greutatea maxima admisa a utilizatorului de 160 kg asigura o stabiliate ridicata a benzii in timpul exercitiilor fizice. Este un model recomandat pentru uz comercial profesional.

    Banda de alergat electrica inSPORTline Borra, 4 CP, 180 kg

– Greutatea maxima a utilizatorului 180 kg , motor de 4CP , viteza 0,8-22 km / h , 0-15 % panta , centura piept cardio, 7 programe, suspensie,  suprafata de alergare 152 x 55 cm, conectare dispozitive iOS / Android, monitor 7″, program HRC(controlul pulsului). – 12 199,00 RON17 551,00 RON

            Banda de alergare inSPORTline Borra este o banda profesionala pentru utilizare comerciala si non-comerciala. Este dotata cu multe functii, este usor de folosit si are un calculator sofisticat. Principalul avantaj a benzii de alergare inSPORTline Borra este ca faciliteaza conectarea la dispozitive iOS / Android.  Computerul electronic, 7 programe presetate, programul HRC, posibilitatea de creare a programelor pentru utilizatori si o viteza de pana la 22 km / h sunt functii care fac din banda de alergat inSPORTline Borra un aparat de top.

 

   Banda de alergat electrica inSPORTline Gardian G12, 8 CP, 200 kg

– Banda de alergat profesionala, potrivita pentru uz comercial, motor de 8 CP, cadru stabil si robust. – 19 499,00 RON28 266,00 RON

            Banda de alergat Gardian G12 este un model nou aparut de la inSPORTline, cu numeroase dotari si desgin elegant. Cadrul robust suporta o greutate maxima de pana la 200 kg, si este foarte stabil, avand o greutate de 265 kg. Banda este prevazuta cu sistem de nivelare a suprafetei si roti de transport.

Dispune de 24 programe presetate, 2 programe ale utilizatorului, 2 programe HRC si un program manual. Puteti vizualiza: timp, distanta, viteza, inclinare, puls, calorii. Aeasta este o banda de alergat profesionala ideala pentru uz comercial.

La fiecare tip de echipament sportiv pe care l-ati achizitionat beneficiati de pana la 2 ani garantie, precum si service gratuit pe toata perioada garantiei. Comenzile de peste 200 lei beneficiaza de livrare gratuita, in termen de 24/48 de ore. Clientii fideli inSPORTline vor beneficia de discounturi, reducerea pentru fidelitate calculandu-se in functie de suma cheltuita de catre client.

Date de contact:

Website: https://www.insportline.ro/

E-mail: comenzi@insportline.ro

Facebook: https://www.facebook.com/insportlineRomania/

Adresa: Strada Apuseni nr.1, Deva, jud. Hunedoara

Telefon: 0377 101 449