fbpx

Beneficiile unui sistem ERP pentru afaceri de success

solutii ERP

Un sistem ERP (Enterprise resource planning) este de fapt o platforma informatica utila pentru a monitoriza, a controla si a manageria toate activitatile, procesele si operatiunile derulate de catre o companie. Aplicatia ERP poate fi folosita pentru orice domeniu de activitate, atat de companiile care activeaza in comert, productie, distributie, cat si de companiile care au ca si domeniu de activitate import/ export sau prestari de servicii. Rolul sistemelor ERP este acela de a contribui major la imbunatatirea semnificative a colaborarii interdepartamentale si al automatizarii si eficientizarii activitatilor din cadrul unei companii. Cele mai bune solutii ERP sunt oferite de compania AttoSoft, a carei carte de vizita in online este https://attosoft.ro/.

Mod de functionare si importanta unui sistem ERP

Sistemele ERP reunesc si stabilesc circuitele din cadrul unei companii, precum si modul de lucru, permitand un flux integrat de schimb de date intre departamente. Astfel, va fi eliminata duplicarea task-urilor si se va asigura accesul la o baza de date corecta, completa si actualizata, ce contine un singur adevar si un singur set de informatii pentru toata organizatia. Modul si principiul de baza al functionarii unui sistem ERP este colectarea centralizata a datelor ce urmeaza sa fie distribuite la o scara larga.

Cu alte cuvinte, exista o baza de date comuna, prin care se ofera acces la datele colectate din mai multe activitati si departamente, punand informatiile si experienta utilizatorilor ERP, pentru a crea o perspectiva integrata si unitara. Gratie interfetei sistemului ERP, se inregistreaza, se valideaza si se prelucreaza, se transfera sau se exporta date sub forma bruta sau de rapoarte, in mod corect, astfel incat utilizatorul isi va gestiona mult mai bine si mai repede activitatea si o va inregistra in baza de date, iar documentele rezultate vor fi accesibile catre toate departamentele care au nevoie de ele pentru a-si desfasura activitatea.

Cele mai bune solutii ERP | sistem ERP attosoft.ro

solutii ERP

Un sistem ERP este unic, transparent, integrand toate activitatile departamentale din companie, cu rolul de a imbunatati capacitatea echipei de management de a lua decizii mult mai rapide si mai eficiente, pe baza rapoartelor generate in timp real, pe baza unor informatii corecte si complete. Totodata, un avantaj al sistemului ERP este reprezentat de imbunatatirea semnificativa a colaborarii intre departamente si rapiditatea cu care sunt transferate datele si informatiile cu o singura baza de date. Gratie acestui sistem, stabilitatea este asigurata, precum si controlul asupra corectitudinii datelor si operatiunilor de business. Mai mult decat atat, va scadea timpul de livrare al comenzilor si satisfactia clientilor va fi deplina!