fbpx

Beneficiile unei centrale Stropuva

stropuva-romania

Chiar dacă cu toții ne-am așteptat la zăpadă în timpul sărbătorilor, nu ar trebui să ne lăsăm descurajați de faptul că aceasta nu a apărut încă. Ianuarie, februarie, chiar și martie pot veni cu nămeți și cu zăpezi cum nu au fost până acum. Niciodată nu e prea târziu pentru zăpadă să învelească pământul.

E frumos să ieșim afară și să ne distrăm construind oameni de zăpadă și jucându-ne cu bulgării de zăpadă. Chiar dacă o să ne udăm hainele, nimic nu se compară cu jocurile în zăpadă.  Și în plus, problema este ca și rezolvată mai ales atunci când intrăm în casă la căldură.

logo-stropuvaMulți oameni în ziua de astăzi aleg ca metodă de încălzire a locuinței centrale pe lemne Stropuva. Această firmă nu numai că garantează cea mai bună calitate și prețuri, dar le oferă clienților și tot suportul tehnic de care aceștia au nevoie.

De ce sunt centralele Stropuva cea mai bună alegere? Ei bine, asta o să afălm de la oamenii care le-au folosit și au fost pe deplin încântați de rezultate.

„Când mi-am construit casa totul era deja pus la punct, mai puțin partea cu încălzirea. Nu mă puteam decide ce fel de centrală să-mi iau. Un prieten care locuia și el la casă mi-a spus să apelez la centralele Stropuva pentru că el avea deja de 4 ani și nu-i făcuse nicio problemă până atunci. Pot spune că-i mulțumesc și acum pentru sfatul dat, pentru că centrala mea Stropuva S40 a funcționat impecabil încă de atunci!”

„Avea sobe în fiecare cameră. Când trebuia să mă apuc de făcut câte un foc peste tot, devenea deja destul de enervant, plus că numărul de lemne pe care îl consumam era destul de mare. M-am decis că e timpul pentru o schimbare, așa că am ales centralele Stropuva. Văzusem niște reclame pe internet și mi-au părut cele mai bune. Chiar sunt! Jos pălăria pentru producători și mai mult decât atât, jos pălăria pentru echipă că mi-a oferit tot ajutorul și suportul de care am avut nevoie. Aș recomanda oricui, cu drag, centralele Stropuva!”

stropuva-despre

Beneficiile utilizării unei centrale pe lemne sunt numeroase. În primul rând economia de combustibil și deci de bani. Chiar dacă o centrală poate produce o gaură în buget atunci când este achiziționată, își merită și ultimul bănuț pentru că economia se simte mai apoi la combustibil. Acestea funcționează pe orice fel de combustibil solid, o încărcătură de lemn garantează o autonomie de 30 de ore, iar o încărcătură de cărbune garantează o autonomie de 3-5 zile. Astfel, nu va mai trebui să vă complicați cu prea multe focuri zilnic pentru că o astfel de centrală face toată treaba!

Centralele Stropuva sunt ingenios create și nu ocupă foarte mult spați. Spre deosebire de alte centrale care au nevoie de jumătate de cameră, centralele Stropuva sunt simple și-și fac treaba de minune.

Așa că, dacă încă nu te-ai decis cum ai putea să-ți încălzești locuința, nu mi e cazul să stai prea mult pe gânduri. Alege o centrală Stropuva și bucură-te de toate beneficiile pe care aceasta ți le oferă!