Beneficiile Sterolilor Naturali

1 februarie 2019
Autor:
Western Nutrition SRL

Ce sunt Sterolii?

Sterolii naturali, numiti si fitosteroli sunt compusi care se regasesc in plante, in special legume. Intr-o dieta echilibrata, sterolii reusesc sa ajunga in organism doar in cantitati mici, insa beneficiile aduse de acestia sunt destul de improtante. Sterolii, sau fitosterolii se regasesc in:  uleiuri vegetale, lactate, maioneza, fructe de padure, unt, batoane de cereale, suc de portocale, mere, rosii, afine, mazare, fasole, greu integral, orez brun, mere. Etc.

Daca sunteti pasionat de bodybuilding, sunt sanse foarte mici ca alimente precum untul, maioneza, sau uleiurile vegetale sa fie prin dulap. Insa, beneficiile sterolilor nu trebuie ignorate.

 

Beneficii Steroli:

  1. Reglarea nivelului de cholesterol
  2. Dezvolta masa musculara
  3. Cresterea in energie si forta
  4. Diminuarea riscului de infarct sau a accidentelor vasculare
  5. Reducerea riscului de cancer
  6. Reducerea numarului de trigliceride
  7. Intarirea sistemului imunitar

 

Sterolii din plante au efecte anabolizante reduse, care nu se compara cu efectele hormonilor anabolizanti. Cu alte cuvinte, nu trebuie sa existe temerea ca ar putea sa apara efecte secundare dupa consumarea suplimentelor nutritive ce contin steroli.

 

Cel mai bine vandut supliment cu Stroli Naturali

Firma Americana Universal, arhicunoscuta pentru gama lor de suplimente premium, printere care si Animal, vine cu 3 variante de capsule cu sterol naturali, care se numesc Natural Sterol Complex

Universal – Natural Sterol Complex 90 capsule

Universal – Natural Sterol Caps 120 capsule

Universal – Natural Sterol Complex 180 capsule

 

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram