fbpx

Beneficiile si riscurile tratamentului de canal radicular

Cabinet stomatologic sector 6

Tratamentul endodontic a suferit o transformare destul de mare in ultimele decenii datorita cercetarilor in curs de desfasurare si noilor evolutii in tehnologia dentara. Un tratament considerat mult timp o experienta dureroasa si durabila, a ajuns sa fie fara durere si rapid efectuat. De fapt, intreaga procedura de endodontie la microscop nu ar trebui sa dureze mai mult decat o simpla verificare de rutina a sanatatii dentare generale.

Este important ca temerile pacientului in legatura cu acest tratament sa fie eradicate deoarece in majoritatea cazurilor este cea mai buna metoda de salvare a unui dinte natural. Scopul fiecarui profesionist este salvarea dintilor naturali atunci cand este posibil, astfel incat tratamentul canalelor radiculare este cea mai buna solutie!

Beneficiile tratamentului endodontic depasesc considerabil alte alternative, cum ar fi extractia urmata de implantare. Acest tratament poate afecta in mod pozitiv calitatea vietii generale a unui pacient, cum ar fi mestecatul eficient sau aspectul natural al danturii. Prin optarea pentru extractie si implantare dentara, pacientii pot avea parte de efecte adverse considerabile, mai ales cand aceasta nu este necesara.

Riscurile asociate acestui tip de tratament sunt minime, iar posibilitatea aparitiei complicatiilor este destul de mica. Mai mult decat o infectie a zonei, nu se poate intampla nimic neplacut sau periculos pentru sanatate. In acest caz pacientul trebuie sa se adreseze medicului pentru a repeta procedura .

Cabinet stomatologic in sector 6 | Plaza Dent

Toti medicii stomatologi pot efectua tratamente de canal radicular, insa cei care iubesc aceasta ramura a stomatologiei au posibilitatea de a urma o specializare si formare in acest sens. La Plaza Dent pacientii sunt respectati de aceea specialistii au la indemana cea mai performanta aparatura si cele mai recente informatii in domeniu. Oferind un nivel avansat de ingrijire, fiecare pacient care calca pragul Plaza Dent, cabinet stomatologic in sector 6, va avea parte de rezultate reusite si zambete 100% naturale. Deci, daca aveti nevoie de tratament endodontic, accesati https://plazadent.ro/ si veti gasi raspuns la toate intrebarile cu privire la orice problema de natura stomatologica! Daca ati indraznit sa faceti o programare atunci problema e ca si rezolvata!