fbpx

Beneficiile serviciilor de transport utilaje

tractari auto sector 1

Deseori, reprezentantii companiilor care se bazeaza pe utilajele auto pentru a-si indeplini indatoririle fata de clienti se vad pusi intr-o postura foarte dificila, aceea de a transporta acele utilaje dintr-o locatie in alta pentru a face noi lucrari. Compania de tractari auto sector 1 http://tractări.ro/ ofera servicii de transport utilaje in cele mai bune conditii si la cel mai bun raport calitate-pret.

Ce presupun serviciile de transport utilaje si care sunt avantajele acestora | tractări.ro

transport utilaje

Serviciile de transport utilaje implica transportarea oricarui tip de bobcat, mini-excavator, motostivuitor, nacela, pompa de beton, tractor sau alte utilaje cu gabaritul de maximum 7 tone in oricare din sectoarele Bucurestiului si in Ilfov, Voluntari, Chiajna dar si in imprejurimi.

Preturile pentru acest tip de servicii sunt mici, indepand de la 100 de RON pe tona in capitala si crescand in afara capitalei insa nu considerabil. Toate transporturile de utilaje efectuate de catre aceasta companie sunt asigurate in limita a pana la 25.000 de euro.

Transparenta preturilor, eficienta serviciilor, promptitudinea deplasarii echipajului sunt doar cateva dintre avantajele oferite de expertii companiei celor care vor sa isi desfasoare activitatea in cele mai bune conditii, mutand utilajele in diferite locatii ale capitalei sau ale imprejurimilor unde sunt facute contractele de colaborare sau de prestari servicii. Cu alte cuvinte, profesionistii in constructii sau in alte domenii pot apela la profesionistii in tractari pentru a bate palma in vederea satisfacerii nevoilor clientilkor si construirea de noi imobile de locuinte si nu numai.

Alegerea unei companii de transport utilaje depinde de serviciile oferite, de diversitatea acestora, de flota auto de care dispune, de preturi si de solutiile prompte precum si consultanta oferita. In mod necesar se va incheia un contract care va avea termeni si conditii avantajosi de ambele parti, pentru o colaborare de lunga durata fiindca firmele de constructii incheie contracte de colaborare in permanenta si le este necesar sentimentul de siguranta ca ori de cate ori trebuie sa isi transporte utilajele dintr-un sector in altul si ori de cate ori trebuie sa se prezinte la o noua lucrare au posibilitatea de a face acest lucru in cele mai bune conditii.