Beneficiile implanturilor dentare

Implant dentar sector 3

Aveti un dinte lipsa sau poate chiar mai multi? Daca raspunsul este da, implantarea dentara ar putea fi cea mai buna optiune pentru dumneavoastra. Implantul dentar este un dinte artificial plasat sub nivelul gingiei care fuzioneaza cu structura osului natural, devenind astfel foarte puternic. Inlocuirea dintelui natural este foarte importanta pentru stima de sine, dar si pentru sanatate. Va fi afectata capacitatea de a mesteca alimentele, insa merita mentionat si faptul ca dintii ramasi vor fi afectati de eroziune si retragerea progresiva a gingiei. Tot ce aveti de facut este sa gasiti o clinica in care se practica implantarea dentara si sa profitati din plin de beneficiile acestui tratament.

Este stiut faptul ca un implant dentar se integreaza foarte bine in structura osoasa a maxilarului, insa cat de natural arata? Ceea ce ar trebui orice posibil pacient sa stie este ca prin inlocuirea unui dinte lipsa cu un implant se va obtine exact acelasi aspect ca al unui dinte natural. In cuvinte simple, implanturile au un aspect natural! Dupa prima utilizare a lor, implanturile dentare au evoluat mult. Implanturile moderne chiar arata bine, fara niciun fel de exagerare! Acest lucru va oferi aspectul, functia, dar si zambetul pe care l-ati pierdut odata cu pierderea dintilor. Singurul lucru pe care ceilalti il vor observa la dumneavoastra este doar faptul ca aveti un aspect mult intinerit!

Pierderea dintilor nu va afecta numai zambetul, dar si ceilalti dinti ramasi. Ceea ce se intampla este ca lacunele rezultate din pierderea dintilor vor afecta si gingiile. Nu veti mai fi capabil sa mestecati alimentele la fel de eficient. Din fericire, implanturile dentare sprijina dintii ramasi, restabileste echilibrul atat de necesar intr-o gura sanatoasa. Dar mai important decat toate este faptul ca implantul chiar sustine si intareste gingia.

Clinica stomatologica din sectorul 3 Dental Crown Health

Daca pana acum ati renuntat la consumul alimentelor preferate in favoarea celor usor de mancat, a venit timpul perntru o schimbare majora! Dental Crown Health, clinica stomatologica din sectorul 3, Bucuresti, ofera sustinerea necesara in vederea restabilirii echilibrului in viata. Ar fi bine sa tineti cont de faptul ca daca doriti un implant dentar in sectorul 3, numai Dental Crown Health va poate oferi calitate la preturi corecte! Accesati https://dentalcrownhealth.ro/ pentru a va convinge de aceasta fericita realitate!