Beneficiile implanturilor dentare vs. punti si poduri dentare

Implant Dentar

Pentru multi dintre noi, lipsa unor dinti duce la pierderea unui zambet atractiv, momente jenante atunci cand protezele sunt vizibile celor din jur, dureri, gingii sensibile si adesea dificultati de a manca.

Optiunile comune de inlocuire a dintilor pierduti includ podurile si protezele. Toate aceste posibilitati de tratament au dezavantaje si adesea creaza probleme suplimentare. Instalarea podurilor implica, in mod normal, indepartarea smaltului de pe dintii adiacenti care sunt sanatosi, astfel incat sa ofere o baza ferma pentru sustinerea dintilor noi. Acesti dinti asupra carora s-a intervenit in mod abuziv pot avea probleme in timp ceea ce ar insemna si mai multe probleme dentare si costuri mai mari pentru a le remedia. Ambele, si puntile si protezele au dezavantaje, cum ar fi dificultatile de vorbire si problemele de alimentatie. Acestea se pot disloca in mod neasteptat si pot cadea, moment extrem de jenant, mai ales daca se intampla in prezenta unei alte persoane.

Implanturile sunt o solutie excelenta. Acestea pot inlocui unul sau mai multi dinti, sunt imobile, deci nu exista riscul de a cadea in mod neasteptat, au un aspect la fel ca cel al dintilor naturali, nu au niciun efect negativ asupra dintilor sanatosi din jur, iar rata de succes este de peste  95%.

Implanturile dentare reprezinta o revolutie in ceea ce priveste ingrijirea dentara deoarece atunci cand sunt fixate intr-un loc, ele fuzioneaza cu osul maxilarului. Aceasta asigura stabilitatea si previne pierderea osului prin atrofierea care apare in mod normal din cauza lipsei dintilor. Mai mult decat atat, un implant dentar va stimula osul, cceea ce-l va proteja de atrofiere, ajutand la pastrarea trasaturilor naturale ale fetei. Implanturile sunt o solutie pe toata durata vietii, in timp ce putile traditionale trebuie inlocuite dupa aproximativ 5-8 ani de la utilizare.

Implant dentar | cabinetstomatologicsector2.ro

Pentru toti cei care doresc un implant dentar ieftin si de calitate, clinica stomatologica din sector 2, Elveto Dent este locul in care trebuie sa ajunga. Intai de toate, accesati https://cabinetstomatologicsector2.ro/ pentru a vizualiza serviciile complete, optiunile de implantare, preturile si alte detalii care v-ar putea interesa in legatura cu aceasta alegere!