Beneficiile gemului de gutuie de la Duro

15 decembrie 2020
Autor:
Touch Media

Da, acesta este vremea gutuilor, anotimpul in care ne putem bucura de gutui proaspete, crude, dar si momentul in care putem pregati camara pentru iarna cu gem de gutui, compot de gutui si alte minunatii din fructe de sezon. Aceste fructe specifice toamnei au un continut valoros de vitamine si minerale, iar gemul de gutui de la Duro pastreaza aroma fructelor proaspete si desigur toate proprietatile sale. Daca vrei sa incerci gemurile pentru patiserii de la Duro, te invitam pe site-ul nostru de prezentare sa ne cunosti si apoi sa ne degusti in orice mare supermarket sau la distribuitorii agreati din fiecare judet.

Ce beneficii au gutuile pentru sanatate? Beneficiile gutuilor sunt remarcabile in ceea ce priveste sanatatea inimii, fiind bogate in fibre sunt ideale si in curele de slabire, ajuta la mentinerea presiunii arteriale sub control, amelioreaza inflamatiile gastrointestinale si multe altele. Gutuile contin vitaminele B1, B2, B6, C, E, PP, provitamina A, calciu, fier, fosfor, cupru, sulf, potasiu si sodiu. Iti recomandam umpluturile pentru patiserii de la Duro, din gutui si nu numai.

Interesant este faptul ca atat miezul gutuii, cat semintele, coaja, cat si frunzele sunt comestibile si extrem de folositoare. Bucura-te si tu de gemurile de la Duro, sanatoase, savuroase si delicioase.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram